Maradj otthon, szerezz 500 Ft kedvezményt, és használd ki a Simple lehetőségeket

Az érvényben lévő egészségügyi veszélyhelyzet ellenére is több olyan megoldást is kínál Neked a Simple, amivel csökkentheted a személyes érintkezés okozta kockázatot. Az alkalmazást használóknak most egy kis ajándékot is adunk!

Mely Simple szolgáltatások válhatnak hasznodra ezekben az időkben?

Ha otthonról nyomod:

NetPincér

A Simple alkalmazásba integrált NetPincér kínálata révén több, mint 2500 étteremből rendelhetsz ételt otthonodba, hogy ne kelljen minden nap főznöd vagy boltba járnod. A megjegyzés rovat segítségével pedig kérheted az adott éttermet, hogy érintkezésmentesen szálíltsa ki a vágyott kaját.

Sőt! Ha most rendelsz ételt aSimple NetPincér szolgáltatásával, Tiéd lesz a #maradjotthon kupon, amely egy következő ételrendelésed árából 500 Ftkedvezményt biztosít a Simple alkalmazásban. A megszerzett kupont egyszeri ételrendelésre válthatod be az érvényesség időszakában a Simple alkalmazás NetPincér szolgáltatásában.Az ajánlat 2020. március 25. és április 5. között érvényes. Jó étvágyat kívánunk!

Csekkbefizetés

Az élet nem áll meg, a számlákat továbbra is fizetni kell. A sárga postacsekken érkezőket pedig személyes kontaktus nélkül rendezheteda csekken található QR kód leolvasásával, a Simple Csekkbefizetés szolgáltatása segítségével.

Bookline

Ha esetleg kifogynál a közeljövőben az olvasnivalóból, a Bookline teljes kínálatát is megtalálod az alkalmazásban, legyen az szépirodalom, legújabb bestsellerek, vagy egy jó szakácskönyv. A megrendelt könyvet egyenesen a házadhoz szállítják, vagy átvételi ponton is átveheted őket, tetszésed szerint.

SimplePay

Simple Fiókodat kihasználhatod webes vásárlásaid során is mintegy 8000 magyar webshopban. A laptopról, PC-ről indított vásárlásaidat akár az alkalmazással is kifizetheted gyorsfizetési funkcióink segítségével: ha a QR vásárlás funkcióval beolvasod a képernyőn megjelenő QR kódot, vagy küldesz magadnak egy push értesítést a mobilodra.

Ha mégis útnak kell indulnod:

Mobiljegyek

Ha munkádból adódóan szükséged van a közösségi közlekedés használatára, a Simple ebben is segítségedre lesz:

  • ABKK Mobiljegy funkcióval fővárosi bérleteket, napijegyeket vásárolhatsz és használhatsz személyes érintkezés, vagy automata használata nélkül.72 órás jegyet, hetijegyet, vagy félhavi bérletet is vásárolhatsz igényeid szerint, akár kedvezményeset is.
  • Mobiljegy menüpontban a Volánbusz helyi és helyközi járataira is tudsz menetjegyet venni országosan.

Parkolás

Ha autóba kell ülnöd a veszélyhelyzet idején, ebben is tudunk segíteni. A közterületi parkolás jelenleg is fizetős a legtöbb helyen, így ha a városban akad elintéznivalód, a Simple Parkolással parkolóautomata felkeresése nélkül vehetsz parkolójegyet, számos kényelmi funkció segítségével:GPS zónabeállítás, térkép, lejárat időzítése, újraindítás, percalapú fizetés. Csak a tényleges parkolási díj kerül levonásra.

e-Matrica

Ha autópályán utaznál, az alkalmazás e-Matrica szolgáltatásával benzinkút mellőzésével veheted meg autópálya-matricádat: heti, havi és éves országos matricák, valamint éves megyei matricákis elérhetők, minden járműtípusra.

NFC Mobilfizetés

A Simple alkalmazás a bolti fizetéshez is biztonságos megoldást kínál szinte mindenki számára. Mobilfizetéssel értékhatár nélkül tudsz fizetni*, így nem kell minden 5000 forint feletti vásárlásnál bepötyögnöd PIN-kódodat a terminálon, mivel a mobilod feloldásával azonosítod magad ez esetben:

  • OTP által kibocsátott MasterCard és Maestro bankkártyádatközvetlenül digitalizálhatod az alkalmazásban bolti mobilfizetéshez NFC-képes, Androidos mobilodon.
  • Ha iPhone-od van, az alkalmazásban elmentett OTP Mastercard és Maestro bankkártyádat az alkalmazásból digitalizálhatod be az Apple Walletbe mobilfizetéshez.
  • Ha nem vagy OTP-s,az alkalmazásban virtuális bankkártyát, Simple kártyát igényelhetsz percek alatt, amivel havi 45.000 forintos értékhatárig fizethetsz mobiloddal. A kártyát Androidon közvetlenül digitalizálhatod, iPhone készüléken pedig átküldheted az Apple Walletbe.

*Kivéve régebbi típusú terminálokon, és a Simple kártya havi limitének keretén belül.

TÖLTSD LE A SIMPLE ALKALMAZÁST MOST:

 Simple fiókodat létrehozhatod itt és most is:

Simple fiók létrehozása

Töltsd le a Simple alkalmazást a mobilodra!