Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Kultúrával a kulturálatlan vezetés ellen

A kulturálatlan vezetés jelenségével valószínűleg már mindannyian találkoztunk. A kampányunk célja nem kisebb, mint felhívni a szabálytalanul közlekedők figyelmét arra, hogy egy kis odafigyeléssel mindannyian sokat tehetünk azért, hogy biztonságosabbak legyenek az utak. A kulturálatlanságra, a kultúra nyelvén válaszolunk: verselve. A verseket híres színészek és szinkronszínészek - Anger Zsolt, Pikali Gerda, Csőre Gábor, Szabó-Kimmel Tamás, Kovács Patrícia - szavalják el a videókban.

Kampányvideóink

Médiamegjelenések


Az alkotókról

Simple

A Simple az ország egyik legnagyobb számban használt mobilfizetési-alkalmazása, amelynek hasznos szolgáltatásai, mint az online parkolás vagy az autópálya-matrica vásárlás, jelentősen megkönnyítik a vezetők életét.

Budapesti Autósok Közössége

A Budapesti Autósok Közössége (bpiautosok.hu) az ország legismertebb, hatalmas követőbázissal rendelkező videós portálja, akik a rendőrséggel együttműködésben próbálják biztonságosabbá tenni a magyar utakat. Az oldalukra feltöltött közlekedési szabálytalanságokat tartalmazó videók az elrettentés mellett azt a célt is szolgálják, hogy az elkövetők minél hamarabb felelősségre vonhatók legyenek.

Töltsd le a Simple alkalmazást

Download from App Store Download from Google Play