SimplePay

  • Kényelmes és gyors fizetési megoldás, biztonságos bankkártyás fizetés
  • Többezer webshop termékeiért fizethetsz vele
  • Simple fiókoddal is fizethetsz a webáruházakban
  • A kereskedőknek versenyképes árakat kínálunk, rejtett költségek nélkül

Simplepay online fizetési megoldások 

SimplePay

 

Online vásárlóként egyre több webáruházban választhatjuk bankkártyás fizetési opcióként a SimplePay egyszerű és biztonságos szolgáltatását, így már több ezer webshopban fizethetik ki az interneten megvásárolni kívánt terméket vagy szolgáltatást a vásárlók.

 

Fizetés közben a SimplePay opciót választva, majd a bankkártya adatokat megadva  vagy a Simple Fiókos fizetés lehetőségét használva jut el a vásárló a termék vagy szolgáltatás megszerzéséig. A fizetés közben lehetőség van a Simple fiókban elmentett bankkártya használatára, és Simple Fiók létrehozására (részletek lejjebb).

 

Kereskedőknek a SimplePay online fizetési szolgáltatás a banki internetes kártya elfogadási szolgáltatásra épülve saját jogon, rugalmasabb konstrukcióval, testre szabható megoldást kínál. A szolgáltatásnak köszönhetően az e-kereskedők a gördülékeny és egyszerű csatlakozás mellett olyan kényelmi funkciókat is használhatnak, amelyek kedvezően befolyásolhatják a vásárló-, és ezáltal a tranzakciószámot. További részletek és csatlakozási lehetőség a SimplePay weboldalán találhatók.

 

TEDD EGYSZERŰBBÉ VÁSÁRLÁSAIDAT SIMPLE FIÓKKAL! 

 

Simple Fiók

Simple fiókoddal és a benne regisztrált bankkártyáddal gyorsan és egyszerűen fizethetsz:

  • A Simple alkalmazásban található szolgáltatásokban
  • Többezer olyan webshopban, amely a SimplePay online fizetési megoldást használja
  • Hagyományos boltokban érintéses mobilfizetéssel

 

  • Ha nem rendelkezel a Simple rendszerében regisztrált kártyával, a SimplePay felületen, a fizetési folyamat közben is létrehozhatsz Simple fiókot, és regisztrálhatod bankkártyádat, így a jövőben gyorsan és egyszerűen fizethetsz számtalan webshopban a SimplePay felületen, a Simple alkalmazásban elérhető szolgáltatásokért, valamint akár mobilfizetéssel a boltokban.
  • Simple fiókot létrehozhatsz és bankkártyát regisztrálhatsz a Simple alkalmazásban, és itt, a simple.hu honlapon is. 
  • Ha már rendelkezel a Simple rendszerében regisztrált kártyával, a fizetési felületen Simple fiókoddal bejelentkezve megtalálod rögzített bankkártyádat, és egy kattintással fizethetsz vele.

Hogyan változnak a közlekedési szokások a járványhelyzet elmúltával?

Az ingyenes parkolást sok korábbi tömegközlekedő kihasználja, többen terveznek autót használni a járványhelyzet elmúltával, de a közösségi járatok sem maradnak kihasználatlanok a jövőben. Nagy nyertes lehet a kerékpározás.

Ismered a Simple-t? Töltsd ki a kvízt, és nyerj egy szuper villanyrobogót!

Vágod a Simple történetét? Heavy userként használod, vagy még csak most ismerkedsz a szolgáltatásainkkal? Teszteld le magad, és nyerj egy nem csak nevében szuper villanyrobogót!

Töltsd le a Simple alkalmazást a mobilodra!