Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Most minden matrica egy mosolyhoz visz közelebb

Vedd meg autópálya-matricád a Simple alkalmazásban – és támogasd vásárlásonként 10 forinttal a beteg gyermekek vidámabb felépülését!

Hogy kik azok az Amigók?

Egy nagyszerű közösség, melyben lelkes fiatalok, segíteni vágyó egyetemisták egy nemes cél érdekében kovácsolódtak össze: hogy barátkozáson, nyelvtanuláson, játékon és kreatív foglakozásokon keresztül segítsék és fejlesszék a beteg és egyéb nehéz helyzetben lévő gyerekeket.

Természetesen nem csak e-matrica-vásárlással segítheted az Amigos munkáját. Egyszeri vagy rendszeres pénz-, tárgy- és szolgáltatásbeli adománnyal bármikor sokat tehetsz azért, hogy a kórházi kis betegek jókedvűen gyógyulhassanak, és minél előbb erőre kaphassanak!

tudj meg még többet az Amigókról

Már ennyi pénz gyűlt össze az Amigos javára:

0
ft

*Végleges adat, 2023. február 19-én a játék és a gyűjtés lezárult!

Autópályamatrica-vásárlásoddal Te is segítheted az Amigos a gyerekekért Alapítvány munkáját.

Ahogyan a Simple már évek óta kiemelt támogatója az alapítványnak, úgy idén is nagyszabású akcióban szeretnénk adományt gyűjteni a szervezet működési költségeihez. Ezért 2022. december 1. és 2023. február 19. között minden, a Simple alkalmazásban eladott matrica után 10 forintot ajánlunk fel az Amigóknak, akik ezáltal örömtelibbé varázsolhatják a kórházban kezelt vagy otthonukban gyógyuló gyermekek napjait.

Ráadásul ha most vásárolsz e-matricát a Simple appal, tiéd lehet akár az egymillió forinttal feltöltött bankkártya vagy a sok száz nyeremény egyike!

részletek

A Te matricavásárlásod is számít: varázsoljunk mosolyt közösen a lábadozó gyermekek arcára!