Három új gyorsfizetési megoldás a megújult SimplePay felületen

A SimplePay online bankkártyás fizetési rendszer felülete megújult, és három újabb gyorsfizetési megoldással bővült, melyekkel még egyszerűbbé és gyorsabbá válik a Simple fiókos fizetés több mint 6000 webshopban. 

Az OTP Mobil Kft. által fejlesztett és üzemeltetett SimplePay online bankkártyás fizetési rendszer felülete teljesen megújult, és az eddigi kényelmi funkciók mellett 3 új gyorsfizetési módot vezettünk be a Simple alkalmazás segítségével:
  • QR-kódos gyorsfizetés
  • Push értesítéses gyorsfizetés
  • Gyorsfizetés az alkalmazásban

Az új, gyorsfizetési funkciók használatához okostelefonra telepített Simple alkalmazás szükséges.

1. QR- kódos gyorsfizetés
Ha webes felületen (desktopon) vásárolsz, a "QR-kódos fizetés" funkciót választva néhány érintéssel kifizetheted vásárlásodat az alkalmazás segítségével:
  • Csak olvasd be a laptop, asztali PC vagy tablet képernyőjén megjelenő QR kódot a Simple alkalmazás QR-vásárlás funkciójával, és máris kifizetheted az alkalmazáson keresztül a weben indított vásárlásodat a fiókban elmentett bankkártyáddal.

 

2. Push értesítéses gyorsfizetés
Ha weben (desktopon) indítod a vásárlást, a QR-kód felületén megadhatod Simple fiókodhoz tartozó email címedet is:
  •  A cím beírását követően a Fizetés alkalmazásban gombot megnyomva - amennyiben telepítve van a Simple alkalmazás és be vagy jelentkezve a fiókodba - kapsz a telefonodra egy push értesítést. Az üzenetre kattintva a Simple alkalmazásban azonnal kifizetheted a vásárlásodat a fiókodban elmentett bankkártyáddal.

<

3. Gyorsfizetés alkalmazásban
Ha okostelefonod böngészőjében kezdeményezted a vásárlást, a SimplePay fizetési felületen megjelenik a Fizetés alkalmazásban opció:
  • A gombra kattintva azonnal átirányítunk a Simple alkalmazás fizetési felületére (ha telepítve van a készülékeden és be vagy jelentkezve a fiókodba), ahol már csak ki kell választanod a Simple fiókodban elmentett kártyát, és kifizetheted a vásárlást.

 

Az új gyorsfizetési lehetőségek mellett továbbra is él a Simple fiókos közvetlen belépési és fizetési lehetőség a SimplePay felületen. 

Töltsd le a Simple alkalmazást a mobilodra!