Rólunk

Az OTP Mobil Szolgáltató Kft. 2013-ben alakult azzal a céllal, hogy új megoldásokat fejlesszen ki a mindennapi élet megkönnyítésére. A cég az OTP Csoport tagja, mégis attól függetlenül, nagyobb mozgástérrel végzi a tevékenységét.

A cég 2014 nyarán tette elérhetővé a Simple alkalmazást, amivel nem csak egyszerűbbé szeretné tenni a fizetést, hanem egyenesen élményszerűvé.

Az alkalmazásban az olyan mindennapos tevékenységek mellett, mint a köztéri parkolás fizetése vagy az autópálya-matrica vásárlás, megvehetjük a mozi-, koncert- vagy akár színházjegyünket, hívhatunk taxit rendelhetünk ételt vagy akár könyvet is. Az első pillanattól kiemelten fontosak voltak a felhasználóink visszajelzései és pontosan ezek alapján fejlesztettük tovább az alkalmazást, ami 2017 júniusától mobilfizetésre is alkalmas. A cég nem csak a mobilfizetésben jár az élen, hiszen a 2015 decemberében bevezetett SimplePay termékével online fizetési megoldást is kínál már. A SimplePay jelenleg több mint 2000 cég közel 3000 webshopját szolgálja ki.

2015. novembere óta elérhető a SimplePay online bankkártyás fizetési rendszer az e-kereskedők számára. A szolgáltatás révén az online kártyás fizetési mód többletszolgáltatásokkal bővített variációját ismerhetik meg és vehetik igénybe az internetes vásárlók és kereskedők.

Az OTP Mobil Kft. által fejlesztett és működtetett SimplePay online bankkártyás fizetési rendszer gördülékeny csatlakozást és kulcsrakész, sokoldalú platformot kínál. Olyan kényelmi szolgáltatásokkal, amelyek a gyorsabb fizetési integráció mellett kedvezően befolyásolhatják a vásárló- és tranzakciószámot.

Arra törekszünk, hogy új piaci lehetőségeket teremtve, az elektronikus kereskedelem világában az internetes vásárlás gyorssá, kényelmessé, és megbízhatóvá váljon. A SimplePay sikerességét bizonyítja, hogy már működésének első évében több mint 3000 kereskedő választotta online fizetési szolgáltatójának.

Töltsd le a Simple alkalmazást a mobilodra!