Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Pénzküldés egyszerűen a Simple appal

Pénzküldés a barátoknak kényelmesen, a Simple-lel

Veled is előfordult már, hogy készpénz hiányában nem tudtad rögtön megadni a rád eső részt, amikor közösen fizettetek a haverokkal? Egy „legközelebb én hívlak meg” ígéret megmentheti a helyzetet, viszont a szó elszáll, a Simple appos bankkártyás pénzküldés pedig azonnal végbemegy, ráadásul az alkalmazással tényleg a pontos összeget tudod kifizetni.

A Simple alkalmazás segít, hogy gördülékenyen intézhessétek pénzügyeiteket. Ha neked és a pénzt fogadó félnek is OTP-s kártyája van, nyugodtan félreteheted az aprókat, hisz bankkártyáról bankkártyára történő pénzküldéssel sokkal egyszerűbben megadhatod a pontos összeget. Ehhez elég a fogadó fél email címét megadnod, majd beállítani a küldeni kívánt összeget. Mintegy közlemény rovatként üzenetet is írhatsz a címzettnek, ez teljesen opcionális.

A következő lépésként ki kell választanod, hogy a Simple alkalmazásban rögzített OTP-s kártyáid közül melyikről szeretnéd küldeni a pénzt. Ha még nem mentetted el bankkártyádat, ezt a folyamat közben is megteheted. Fontos tudni, hogy virtuális Simple kártyáról nem indíthatsz ilyen típusú tranzakciót.

A pénzküldést fogadó Simple felhasználó az alkalmazásba lépve értesítést kap a pénzküldési szándékról. Ha viszont még nincs Simple fiókja az illetőnek, egy meghívót fog kapni e-mailben. A pénzösszeget csak akkor tudja fogadni, ha regisztrál a Simple rendszerébe.

Az alkalmazással egyébként nem csak email címre tudsz pénzt küldeni, hanem a kedvezményezett nevének megadásával, illetve a kártyaszámának begépelésével is elindíthatod a műveletet. A bankkártyaszámot nem muszáj neked bepötyögni, a számsor beírását könnyen kiválthatod a mobilod NFC-funkciójának segítségével. Kapcsold be az NFC-t telefonodon a beállítások menüben, majd érintsd a telefon hátlapjához azt a bankkártyát, amelyre pénzt szeretnél küldeni.

A pénzküldés funkción túl…

Ugye milyen szuper, hogy nem kell többé számontartanod, kinek, mikor, mennyit kell visszafizetned – győzd meg barátaidat is, és használjátok legközelebb mindannyian a Simple app pénzküldés funkcióját. Az alkalmazásban megannyi hasznos dolog lapul még: autós szolgáltatások, vidéki és fővárosi mobiljegy vásárlási lehetőség, de ott van még az appos csekkbefizetés funkció is. A pénzküldésen túl bizonyára mindenki talál még benne valami kedvére valót.


Forrás: simple.hu