Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Maradj otthon, maradj egészséges!

A napokat otthon töltve sajnos a mozgási és szabadidős lehetőségeink is korlátozódtak, így különösképp oda kell figyelnünk egészségünk megőrzésére.

A kényelemnek azonban megvan a maga hátulütője, így a nassolás kockázata is. Néha egy kis csoki, finomságok a titkos fiókban, és a „ma bűnöző napot tartunk” felkiáltás is sűrűn elhangzik.

Az otthon töltött hetekre különösen nehéz tápláló, változatos menüsorokat összeállítani, hiszen ez rengeteg tervezéssel és sok friss alapanyag beszerzésével jár – akinek nincs rutinja a mindennapos főzésben, most különösen leterhelve érezheti magát. Nem beszélve a folyamatos mosogatásról, az amúgy is felhalmozódott házimunkáról és egyéb családi feladatokról, melyek borítják a napirendünket az összezártság idején: ezek mind arra ösztönözhetnek minket, hogy kiszakadjunk a hétköznapokból, és kényelmes, gyors ételrendelési megoldásokat keressünk. Már csak azért is célszerű beiktatni olyan napokat, amikor a házhoz szállítást választjuk, mert így olyan nemzetközi fogásokat és különleges párosításokat is kipróbálhatunk, melyeknek biztosan nem állnánk neki saját konyhánkban

Mi legyen a tányéron, ha óvni akarjuk egészségünket?

Változatos és egészséges étrenddel szeretnénk megajándékozni saját szervezetünket, ahogyan családunkét is. Ha az ételrendelés mellett döntünk, választásunk lehetőleg halra, vagy fehér húsokra essen. A tengeri hal a legtáplálóbb, de busából, pisztrángból vagy a kecsegéből készült fogások is éppoly jótékony hatásúak. A csirke, kacsa, nyúl, liba vagy pulyka is helytálló alternatívák egy kiadós ebéd vagy vacsora főfogásához. Köretként pedig egyértelműen a zöldség a befutó. A legdivatosabb javaslat szerint piros, narancs és sötétzöld színű zöldség válogatással dobhatjuk fel az ételek színét, úgy, ahogyan szervezetünket is. Ezt a szivárvány színeiként is szokták emlegetni.

 A lehető legkisebb értékű zsír-, só- és cukortartalmú ételeket válasszuk, és ne felejtsünk el odafigyelni a folyadékbevitelre sem, hiszen a dolgozóasztal mellett ülve könnyen a feledés homályába veszhet!

A mediterrán ízvilág kedvelőinek jó hírrel szolgálunk: az olasz és spanyol konyha tápláló étrendjükkel kiváló választás lehet. Az indiai ételekben rengeteg a zöldség, a vietnámi kaják pedig Budapesten híresen finomak a bőséges leves választékukkal együtt.

Van egy jó tippünk!

A Simple Applikáció Netpincér szolgáltatása óriási étterem kínálattal és biztonságos, érintkezésmentes házhoz szállítással garantálja az egészséges, élményekkel teli táplálkozás alapjait. Sőt! 2020. április 5-ig minden Simple Appos ételrendelésedhez jár egy #maradjotthon kupon, amely a következő alkalommal 500 Ft kedvezményt biztosít rendelésed árából. Ezt tényleg nem érdemes kihagyni! A Simple alkalmazással gördülékenyebben beleszokhatsz az otthonlét minden fortélyába.

TÖLTSD LE A SIMPLE ALKALMAZÁST MOST:

 Simple fiókodat létrehozhatod itt és most is: