Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Május tele programokkal

Május egy különleges hónap, hiszen a munka ünnepével kezdődik, majd jön az anyák napja, hogy aztán a gyereknap zárja a tavaszt. Az anyák napjára már hoztunk néhány programötletet, most nézzük, hogy mire érdemes még pihenés gyanánt időt szakítani májusban!

 

A sztyeppe illata

 

A Fővárosi Nagycirkuszba lépve általában olyan érzésünk támad, mintha egy másik világban találnánk magunkat, és nem lesz ez másként akkor sem, ha az új, A sztyeppe illata című műsorára váltunk jegyet. A különleges keleti sztyeppék világa mondákban és történelmi hagyományokban gazdag, a cirkusz ezt az érdekes atmoszférá viszi porondra türkmén, üzbég, mongol, azeri, magyar és ukrán artistaművészekkel. Az érzékeket leköti majd, hogy a vakmerő artistákon kívül zenére vágtázó lovak teszik teljessé a showműsort.

Több időpontban a Fővárosi Nagycirkuszban (Budapest)

 

A kis herceg

 

Ha van mű, amelyet felnőttkorban is bátran elővehetünk, az Antoine de Saint-Exupéry A kis hercegje. Az ismeretlen bolygóra tévedő űrhajós és a kisfiú története bármikor visszavarázsol minket a gyerekkorba, miközben örökérvényű, felnőttként is szívmelengetően fontos igazságokkal szolgál. A szerző saját repülési élményeit is feldolgozó regényt valószínűleg az is ismeri, aki sosem olvasta vagy találkozott vele valamilyen feldolgozásban. Ám ha ez a helyzet áll fenn, akkor a gyerkőccel bátran beülhet a budaörsi Latinovits-színház az egész családnak programot kínáló darabjára.

Több időpontban a Budaörsi Latinovits Színházban

 

Gyereknap a Buborék együttessel

 

A legkisebbeknek is a legjobb jár, így gondolkodnak a 2005 óta működő Buborék Együttes tagjai, hiszen zeneileg és a szövegekben is igényes produkcióval akarják megajándékozni a fiatal hallgatóságot. Ez történik majd május 28-án is, amikor kicsik és nagyok örömére Debrecenben lépnek fel. Az interaktív előadás jegyében a zenén kívül sok tánc, játék, mozgás és humor várja a kicsiket, így garantáltan nem unatkoznak majd. Ráadásul a lebilincselő előadással a körülöttük lévő világról is sokat tanulhatnak – a család minden tagjának garantált a móka!

Május 28., 16:00, VOKE Egyetértés Művelődési Központja (Debrecen)

 

Simple tipp: Akár magunknak, akár ajándékként másnak tervezünk belépőt venni, a Simple app egyszerűbbé teszi a dolgunkat. Katt az alkalmazásban a Jegy szolgáltatásra, és máris kedvedre válogathatsz a változatos programok között, hogy aztán pillanatok alatt kifizesd a jegyet a mentett bankkártyáddal.

 


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Forrás: https://fnc.hu/a-sztyeppe-illata/