Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Telefonos kiegészítők

Kiegészítők, amikkel felturbózhatod telefonodat

A kiegészítők a legszuperebb kütyük tulajdonosaként is fokozzák a felhasználói élményeket. Cikkünkben ezeket a tartozékokat vettük szemügyre.

 

Valóságos segédként tekintünk telefonunkra a mindennapokban: már nem is az a legfontosabb szempont, hogy fel tudjunk hívni vele másokat, hanem sokkal inkább az, hogy a kütyü által az internetezés, a chatelés vagy például az elektronikus fizetés lehetősége mindig és mindenhol adott legyen számunkra.

 

Vésztöltő

Az újabb modellek már sokáig bírják egy töltéssel, ami szuper, mert nincs is annál rosszabb, mint amikor egy fontos üzenetet várva adja meg magát az akksi – valljuk be, hasonló incidensek mindannyiunkkal megtörténtek már, ráadásul mindig pont a legrosszabbkor. Bár a telefonok sokat fejlődtek ezen a téren, mégis ajánljuk, hogy lapuljon egy power bank – vagy külső akksi, ki hogy hívja – a táskárban. Simán előfordulhat, hogy egy sűrűbb napodon elfelejted töltőre rakni a mobilt: egy ilyen helyzetben hatalmas megkönnyebbülés lesz, hogy előkaphatod táskádból a vésztöltőt.

 

Telefontok

Az elsőszámú szempont általában a védelem, így például a hátlap karcolódás elleni védelemére minden telefontok típus esetén számíthatsz. Magasabb fokú védelemre van azonban szükség, ha a telefont egy esetleges leejtéstől is meg szeretnéd óvni: az ütésálló telefontokok megerősített sarkai segítenek tompítani a talajjal történő találkozást. A flip tokok azok számára jelentenek szuper megoldást, akik hagyományos pénztárcájukból át szeretnének költözni a telefonjukba, és így az igazolványaikat is szeretnék a telefon közelében tudni – ezesetben a tok egyik fakkjába csúsztatva. A lebomló telefontokok is nagy népszerűségnek örvendenek – amellett, hogy egy környezettudatos megoldást biztosítanak, még a telefon kellemes tapintásáról is gondoskodnak.

 

Telefongyűrű

Selfie gyűrűnek vagy kitámasztónak is nevezik ezt a bár kicsi, de annál hasznosabb eszközt. Talpát a telefon hátlapjához vagy a telefontok hátsó részéhez kell rögzíteni, magát a gyűrűt erről a talpról lehet felhajtani. A felhajtott karika a telefon biztosabb tartását teszi lehetővé: például egy szelfi készítésekor megakadályozza, hogy a telefon kiforduljon a kezedből. Az már csak a ráadás, hogy a színes, illetve különböző figurákkal díszített változatok még egyéniséged kifejezésében is segítenek.

 

A védelem fontos – azonban nem a túlféltés a megoldás. A Simple Készülékbiztosítás segít, hogy többé ne stresszelj rá telefonod biztonságára: képernyőtörés és lopás estére is biztosíthatod a készülékedet mindössze néhány kattintással, így egy esetleg kár esetén nem a te zsebedet terheli a javítás költsége. A részleteket a Simple app „Biztosítás” menüje alatt találod. / A részletekről itt olvashatsz bővebben.

 


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Források:

https://edigital.hu/mobiltelefon-kiegeszitok/mobiltelefon-tartozek-c527

https://euronics.hu/termekek/telefon-es-navigacio/mobiltelefon-kiegeszito/mobiltelefon-tok/c/217

https://edigital.hu/selfie-bot/ring-stand-selfie-gyuru-es-kitamaszto-teglalap-alaku-rose-gold-p503925