Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Simple Plus csekkbefizetés

Csekkbefizetés megkötések nélkül a Simple Plus alkalmazással

A Csekkbefizetés a Simple alkalmazással gyors és kényelmes – a funkció továbbfejlesztésével azonban még több lehetőséget kínál számukra a Simple Plus alkalmazás, mely a részlegesen kitöltött csekkek befizetését is támogatja.

 

Amit a csekkek típusáról tudni érdemes

A Simple alkalmazásban azokat a postai csekkeket tudod befizetni, melyek QR-kódja tartalmaz minden adatot. Előfordulhat azonban, hogy egy részlegesen kitöltött csekk kerül a kezedbe: ezesetben a QR-kód beolvasása nem elég, a befizetéshez további adatokat kell megadni, mint például a megbízó nevét, címét, a befizetőazonosítót vagy a fizetendő összeget. A Simple alkalmazás nem támogatja a részleges csekkek befizetését, aggodalomra azonban semmi ok: a Simple Plus alkalmazásban az adatok megadásával gond nélkül befizetheted az ilyen típusú csekkeket is.

 

Így tudod megállapítani a csekkek típusát

A csekk típusáról a csekk jobb alsó sarkába nyomatott szám árulkodik: az <51>-es kód teljesen kitöltött csekket jelöl, az <52>, <54> és <55> számozást pedig a részlegesen kitöltött csekkeken használják. Az <53>-as csekkeket pedig elektronikusan nem, hanem csak a postán lehet befizetni.

Előfordulhat, hogy a részleges csekkeken mégis feltüntették adataidat, ám ez ne tévesszen meg: valószínűleg a szolgáltató utólag nyomtatta rá ezeket az adatokat, ettől függetlenül a QR-kódba nem tápláltak bele minden szükséges információt. Az adatok rögzítéséhez használd a Simple Plus alkalmazást, majd fizess a megszokott módon, csupán egy kattintással. Sőt, az új alkalmazásban már későbbi befizetésre is elmentheted a csekkeket. Amint esedékessé válik a befizetés, a „Mentett csekkjeim” menüpont alatt megtalálod őket.

 

Megnyerő külső – Simple Plus

A Simple alkalmazás új generációs verziója a Simple Plus app, mely letisztult dizájnnal és újragondolt kezelőfelülettel nyújt még jobb felhasználói élményt. Fejlesztése jelenleg is zajlik, az elérhető Simple-szolgáltatások listája folyamatosan bővül.

A Simple és a Simple Plus alkalmazást nyugodtan letöltheted ugyanarra a készülékre, semmi akadálya annak, hogy párhuzamosan használd mindkettőt. A belépéshez a megszokott módon e-mail-címedet és Simple-jelszavadat kell használnod. Simple-fiókodba bejelentkezve mentett bankkártyádat is megtalálod, az új alkalmazás így egyből használatra kész!

Simple Plus letöltése:

Download from Google Play
Download from App Store


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Források:
https://simple.hu/gyik/
https://simple.hu/simple-plus-gyik/