Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Közlekedési mobiljegy a Simple alkalmazásban

Volánbusz mobiljegyek és bérletek pillanatok alatt a Simple-ben

Volánbusz mobiljegy- vagy bérletvásárláshoz válaszd a Simple appot! A kiválasztott terméket gyorsan és egyszerűen kifizetheted Simple-fiókba mentett bankkártyáddal.

Ráadásul ezt bárhol, bármikor megteheted: Évi* is ezért választotta az appos bérletvásárlást, hiszen így a jegypénztár meglátogatására nem kell többé programpontként tekintenie.

Vásárold meg most, hogy ne kelljen sorban állással töltened az időd!

Nincs több kitérő, se elvesztegetett idő

Évi számára minden hónap ugyanúgy indult: sorban állva az autóbusz végállomás jegypénztáránál mindig elhatározta, hogy legközelebb időben, még a nagy roham előtt letudja ezt a kört. A hónap ötödik napján ugyanis a környék apraja-nagyja összegyűlik itt, hogy az utolsó pillanatban vegye meg az új havi bérletet. Az érvényességi idő végéhez közeledve persze mindig bevillan neki, hogy cselekedni kellene. Azonban vagy túl későn, a nyitvatartási időn túl ért volna oda, vagy egyszerűen nem volt kedve csak a bérletvásárlás miatt kitérőt tenni.

„Végül is, lesz még rá idő”

– gondolta, és az ügy ennyiben is maradt.

Lesz idő, de mire? A sorban állásra mégis csak bosszantó elpazarolni az értékes perceket. Éppen ezért volt nagy az öröm, amikor a Simple appban felfedezte a Mobiljegy szolgáltatást. A Volánbusz-bérletét immár bárhonnal megvásárolhatja, az elintéznivalót így minden hónapban könnyedén letudja.

 

A mobiljegy akár a buszra várva is megvásárolható

Évi pörgős napirendjéhez tökéletesen illeszkedik a mobiljegyes megoldás: az alkalmazás figyelmeztetést küld a bérlet lejártához közeledve, így többé nem kell attól tartania, hogy megfeledkezik az érvényességi idő végéről. Ilyenkor az app rögtön felkínálja a bérlet újravásárlását: ilyenkor Évinek elég csak leellenőriznie, hogy minden beállítás stimmel-e, majd Simple-fiókjában elmentett bankkártyájával egy kattintással meg is veszi új bérletét. Az se baj, ha erre már csak a buszmegállóban kerül sor, hisz 2 perc elteltével már utazhat is vele. Többé nem veri le a víz, ha buszra szálláskor nem találja táskájában a nyomtatott bérletét, vagy éppen elfelejt a lejárt bérlete helyett újat venni. Már telefonjával a kezében, kódbeolvasáshoz bekészítve lép fel a járműre. Te mikor csatlakozol a mobiljegyesek körébe?

 

*Évi fiktív karakter. Történetét ügyfeleink valódi visszajelzései inspirálták.


Forrás: Simple.hu