Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Gépjármű-asszisztencia csomagajánlatok

Védelem tavasszal is: Simple Gépjármű-asszisztencia

Menj biztosra, és kösd meg a Gépjármű-asszisztenciát a Simple appban: a védelem érdekében háromféle csomag érhető el, 15 évnél idősebb autódra az Alap csomagot kötheted meg, ha viszont ennél fiatalabb a kocsid, a Komfort és a Prémium csomag közül választhatsz. 

Mi tartozik az utóbbi kettő csomagba? Olvass tovább, ha érdekel!

Akár a Komfort, akár a Prémium csomagot kötötted meg, évente korlátlan alkalommal igénybe veheted a segítségnyújtási szolgáltatást. A Prémium csomag előnye, hogy a helyszíni javítás része – a másik két csomagban is elérhető műszakihiba-elhárításon, akkumulátor javításon és kerékcserén túl – a gumiszeríz szolgáltatás is. Ennek a lényege, hogy a biztosító átvállalja a sérült gumiabroncs javításának költségét. Amennyiben a javítás nem megoldható, a biztosító a csereköltséget téríti meg*.

Az autómentő szervízbe szállítja a kocsidat, ha a hibát nem lehet a helyszínen javítani. A vontatás költségeinek megtérítését a Komfort és Prémium csomag is fedezi. A javítás idejére a biztosító megszervezi az ideiglenes szállást neked és az utasaidnak – ez mint kiegészítő szolgáltatás választható. Ehelyett választhatod a másik két opció egyikét, a továbbutazást (haza, illetve egyéb úticélhoz) vagy a visszautazást a megjavított járműért. A biztosító a szervezés mellett átvállalja a kiegészítő szolgáltatások költségét is, valamint a felmerülő telefon- és taxiköltséget is megtéríti*.

A csomagokról és ezek segítségnyújtási köréről ezen az oldalon, illetve a Simple alkalmazásban találsz még pontosabb információt, és a szerződési feltételeket is itt böngészheted át.

A biztosítás megkötése szintén az applikációban történik, ez mindössze néhány kattintást vesz igénybe. A díjfizetéshez bármely bank által kibocsátott bankkártyádat használhatod. Kártyaadataidat el is mentheted Simple-fiókodba, hogy legközelebb a kártyaadatok begépelésével már ne kelljen foglalkoznod.

A biztosítás részleteit ezentúl mindig megtalálod az alkalmazásba lépve, szükség esetén pedig az autómentést innen is kezdeményezheted. A Simple Gépjármű-asszisztencia biztosítás részleteiért látogass el erre az oldalra.


Forrás: simple.hu

*Az egyes szolgáltatások limiteit a biztosítási feltételek tartalmazzák.

A borítókép csak illusztráció. Forrás: Shutterstock.com