Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Vásárlási láz a Simple appal

Vásárlási láz a Simple appal

Az őszi divat már a boltokban vár – a kérdés csak az, hogy Te is készen állsz a vásárlási lázra? Amikor felpezsdül a város forgalma, és megtelnek a plázák, érdemes kicsit rákészülni a shopping túrára: mutatjuk, hogy a Simple alkalmazás miként segít ebben.

 

A boltból is nyomon követheted – Parkolás

Lassan lejár a parkolás, de Te még éppen a próbafülkében bíbelődsz? A vásárlásba belefeledkezve nagy segítség, hogy a Simple app erről figyelmeztetést küld – na de hogyan tovább? A jó hír, hogy nyugodtan maradhatsz ott, ahol éppen vagy, hisz a parkolást egy gombnyomással újra kezdeményezheted az alkalmazásból. Akárhogy alakul a programod, a parkolást ennek megfelelően meghosszabbíthatod, de akár lejárta előtt is leállíthatod – a lényeg, hogy mindig annyit fizetsz, amennyit ténylegesen leparkoltál.

 

Az automata helyett a próbafülkénél állj sorban! – BKK Mobiljegy

BKK jegy vagy bérlet vásárlásáért többé nem kell a jegyautomata vagy a jegypénztár nyomába eredned – csak kapd elő mobilodat, lépj be a Simple alkalmazásba, és válaszd a BKK Mobiljegy szolgáltatást. Vonaljegyek, időalapú jegyek (30 és 90 perces), napijegyek és bérletek is elérhetők az appban, megvásárlásuk mindössze néhány kattintás.

 

Ne hagyd elúszni a kedvezményeket! – Hűségkártya

Használd ki hűségkártyáid adta lehetőségeket: ha eddig gyakran elkeveredtek pénztárcádban, vagy otthon felejtetted őket, itt az idő, hogy áthelyezd őket a Simple alkalmazásba. Ehhez nem kell mást tenned, mint beolvasni a kártyák vonalkódját, vagy bepötyögni kártyaszámukat. Az alkalmazásban mindig rendezetten sorakoznak majd a pontgyűjtő kártyák, ráadásul így pénztárcádat is karcsúbbra foghatod.

 

Levezetésként jöhet egy jó film? – Mozi

Érkezz úgy a moziba, hogy a digitális jegy már a zsebedben lapul, és kerüld ki a sort! A Simple alkalmazásban a Cinema City vetítéseire, illetve a Mi Mozink és a Budapest Film mozijaiba (Corvin, Puskin, Művész, Tabán, Toldi, Lurdy, Vértes) foglalhatsz mozijegyet. Válassz filmet, időpontot, ülőhelyet, majd vedd meg a mozijegyet mentett bankkártyáddal gyorsan és kényelmesen!


A bortókép csak illusztráció. A kép forrása: unsplash.com