Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Válogass kedvedre a már elérhető mozik kínálatából a Simple appban!

Meleg popcorn, hűvös vetítőterem – nem kell tovább várakoznunk, hisz az első mozik megnyitották kapuikat. 

Na de milyen filmeket játszanak a hosszú kihagyás után, főleg így, hogy új produkció megjelenése csak júliustól várható?

A Mi Mozink hálózathoz tartozó termekben, vagyis a Lurdy Moziban, az Eurocenterben és a tatabányai Vértescenter Moziban június 20. óta dübörögnek a vetítések. A Budapest Film Zrt. június 25-re időzítette az újranyitást, tehát már a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán, és a Corvin mozi is várja a kiéhezett filmrajongókat.

Fontos: Mozilátogatás előtt azt tanácsoljuk, hogy a konkrét intézményhez forduljatok, ha a maszkviselettel, valamint az ültetési renddel kapcsolatban lenne kérdésetek.

Július elején már szállingózik pár vadiúj alkotás a mozikba, például 2-án jön Az ifjú Ahmed című belga film, 9-én pedig egy francia dráma, a Hogyan legyél jó feleség? – addig is a mozik megpörgetik még egyszer azokat a filmeket, melyek márciusban beragadtak a csőbe: Vin Diesel újra bunyózik egy sort a vásznon a Bloodshotban, ahogy Jane Austen klasszikus regénye, az Emma is megelevenedik ismét az ábrándozó filmrajongók kedvéért. Ha valamilyen úton-módon eddig elkerülted Guy Ritchie legújabb nagydurranását, az Úriembereket, most bepótolhatod a lemaradást! Még megnézheted a négy Oscar-díjjal jutalmazott Élősködőket is, ha viszont egy kis rettegésre vágynál, A láthatatlan ember vetítésére ülj be.

Simple tipp: kedvet kaptál az egyik filmhez? Keresd ki a Simple alkalmazás „Mozi” menüpontjába lépve a legmegfelelőbb időpontot, és vásárold meg a jegyet néhány érintéssel a mobilodon! A fent említetteken kívül még sok-sok filmet vetítenek, az appban ezeket mind megtalálod egy helyen.

Az első fontosabb momentum július 23-ára várható, amikor a nagy várakozásnak örvendő Disney élőszereplős remake, a Mulan fut be a mozikba. Christopher Nolan Tenetjének premierjét július 30-ra halasztották, a titokzatos sci-fi-re sajnos így többet kell várnunk. A Marvel majd csak novemberben rukkol elő a Fekete Özveggyel, a legújabb James Bond-film, a Nincs idő meghalni szintén novemberben fog debütálni.