Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Valentin-napi programozás a Simple appal

Valentin-napi programötletek: lazítóstól a pörgősig

A Valentin-nap már a nyakunkon: Ti milyen programot terveztek a szerelmesek ünnepére? A kikapcsolódás a cél, vagy aktív időtöltést választanátok? Ha még nincs válaszotok ezekre a kérdésekre, merítsetek inspirációt cikkünkből, és lássatok hozzá a szervezkedéshez!

Ne feledd, hogy a 2021-es éves autópálya-matrica érvényessége január 31-én lejárt. Mielőtt útnak indultok, a Simple appban az új matricát mindössze néhány kattintással megvehetitek, ráadásul most még nyerhettek is vele.

 

Fürdőzés télen is

Úgy érzitek, mindkettőtöknek kijár egy kényeztető wellnesshétvége? A Valentin-nap tökéletes alkalom arra, hogy megajándékozzátok magatokat ezzel az élménnyel. Akár egy kis pancsolásra neveznétek be a nyári strandolás után vágyakozva, akár a kiadós masszázsok gondolata motoszkál a fejetekben, egy wellness szállodában minden kívánságotok teljesül majd. Pár napra elfeledhetitek a hétköznapi gondokat, hogy aztán feltöltődve vágjatok bele a jövő kihívásaiba.

 

Eldugott fészek az erdő szélén

Távol a rohanó világ zajától, a természet ölelésében: ha szeretnétek tényleg csak kettesben lenni, és még a szomszéd szoba lakóit se szeretnétek a folyosón kerülgetni, akkor ajánljuk figyelmetekbe a faházas szálláshelyeket. A glamping, vagyis a luxus sátrazás fogalmát juttatják az eszünkbe ezek a romantikus menedékek: bár nem jurtába, hanem egy kis házikóba költözünk be, falai között azonban itt is egyesül a nomád szabadságérzet a szállodák kényelmével. A kényelem pedig olykor saját jacuzzit és saját szaunát is magába foglal, így tényleg a paradicsomban érezhetitek magatokat.

 

Egyestés programok, melyeken új, közös hobbitoknak hódolhattok

Arra az esetre is vannak ötleteink, ha nem szeretnétek ottalvós programra menni: elég csak egy pár konyhakötény és fakanál, és egy fantasztikus élményben lesz részetek. Bármilyen megtévesztő, mi mégse azt tanácsoljuk, hogy otthon a tűzhely mellett robotoljatok ezen a jeles napon. Amire mi gondolunk, az egy közös élményfőzés, egy olyan program, ahol megkapjátok az eszközöket, a hozzávalókat, és az instrukciókat követve nektek kell elkészítenetek a kiválasztott ételt. Munkátok gyümölcsét természetesen el is fogyaszthatjátok, így a nap végén tényleg megvalósul a romantikus vacsora – csak közben a gasztronómiáról, és ami még fontosabb, egymásról is sokkal több mindent megtudhattok, mint egy hagyományos étkezésen. A főzés persze nincs mindenkinek ínyére. Legyetek kreatívak, és csináljátok azt, amiben mindketten megtaláljátok magatokat: legyen az társastánc, festészet vagy éppen sportlövészet.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Források:

https://weemss.com/blog/9-valentines-day-event-ideas-event-planners/

https://hotelpalota.hu/kapcsolat/gyakori-kerdesek

https://www.travelo.hu/kozel/20220111-magyarorszag-eldugott-vendeghazak-erdei-fahazak-valentin-nap.html