Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Utazz biztonságosan, vedd a jegyed érintésmentesen, és kerüld el a sorban állást a Simple-lel!

Utazni kényszerülsz, de nincsen autód? Ne aggódj, a Simple ebben is segít!

A járványügyi helyzetre reagálva a Simple alkalmazásban országosan is elérhetővé vált a Mobiljegy szolgáltatás amellyel a Volánbusz helyi- és helyközi járataira, valamint több helyi közlekedési szolgáltató járataira is vásárolhatsz elektronikus jegyet. Az alkalmazásban elérhető települések köre folyamatosan bővül, azonban utazás előtt mindenképpen érdemes tájékozódnod arról, hogy úticélodnak megfelel-e a szolgáltatás.

Mindezek ellenére a Simple alkalmazásban történő jegyvásárlásnak továbbra is nagy előnye, hogy a kényelmesen, gyorsan és biztonságosan válthatod meg a jegyedet bárhonnan és bármikor. Sőt, tetszés szerint beállíthatod a megvásárolt jegyed érvényességének kezdetét is, így akár előre is megszervezheted utazásod .

Mi több, a helyközi Volánbusz bérletedet is beszerezheted az alkalmazáson keresztül, ahol teljes árú és kedvezményes (50%-os és 90%-os) menetjegyek és bérletek is elérhetőek. Nem kell sorban állnod a jegypénztárnál, az otthonod elhagyása nélkül is a tiéd lehet a munkába járáshoz szükséges utazási okmányod.

Hogyan tudod ezt megtenni?

Helyközi menetjegyek és bérletek vásárlása esetén a Mobiljegy szolgáltatás megnyitása után az „Új jegy vásárlása” gombra kattintva, a Szolgáltató/Város menüpontban válaszd ki a „Volánbusz Helyközi/Interurban” lehetőséget.A Termék típusok tartalmazzák a teljes áru-, és a különböző kedvezményekre jogosító jegyeket, és bérleteket is. A konkrét induló- és célállomás megadása nem szükséges, csak add meg a távolságot, amelyen utazni szeretnél. A kilométer távolság megállapításához itt találsz segítséget.

Ha pedig helyi menetjegyet szeretnél vásárolni az alkalmazással, azt is a Mobiljegy fülön keresztül tudod megtenni. A Város menüpontban  válaszd ki a listából azt a várost, amelyen belül utazni szeretnél. Ezután a menetjegyet fizesd ki bankkártyáddal az alkalmazáson keresztül.

Figyelem! Ha mentett kártyával  fizetsz, tovább egyszerűsödik a folyamat: a bankkártya adataidat sem kell bepötyögnöd, mindössze néhány  kattintással fizethetsz, és máris a telefonodban lesz a jegyed.

És mi szól még a Simple mellett?

Az érvényesség kezdete előtt a megvásárolt jegyek visszaválthatók, így, ha mégsem tudsz elutazni, akkor sem marad a nyakadon az előzetesen kifizetett jegyed.

Mi, a Simple-nél is tudjuk, hogy nem tanácsos hirtelen túlzásba vinnünk a személyes kontaktálást, ígyjó alternatíva lehet a mobiljegyek vásárlása, amivel még minimálisabbra csökkenthetjük az érintkezéseket.

A busztársaság arra kéri azonban utasait, tegyenek meg mindent az utazás közbeni biztonságukért.Takard el a szád és az orrod, tartsd be a védőtávolságot, a jegyvásárlást pedig bízd a Simple-re!

Ha pedig számodra nem elérhető az online jegyvásárlás menete, akkor se csüggedj: Pest megyén kívül május 11-től újra elérhető az elsőajtós felszállás és az autóbusz-vezetőjétől történő jegyvásárlás is. Nézd meg a Volánbusz közleményét a legújabb intézkedésekről ide kattintva.