Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Újév új matrica

Újév, de mi is az?

Az Újév nem csak egy naptári év végét és egy másik kezdetét jelenti. Sok mást is magába foglal. Ilyenkor mind megújulhatunk, új energiákkal és motivációval vértezhetjük fel magunkat. Jót mulatunk a családunk, barátok társaságában. De fontos, hogy ezek mellett se feledkezzünk meg hétköznapi teendőinkről, például autópálya-matricánk megújításáról.

 

Vásárold meg már most a 2023-as autópálya-matricádat

 

Fogadalmak

Az év vége közeledtével, vissza-vissza tekintünk a magunk mögött hagyott esztendőre. Értékeljük, összegezzük miket sikerült elérnünk, milyen új élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodhattunk és milyen kihívásokkal találtuk szemben magunkat. Elgondolkozhatunk azon mivel voltunk elégedettek s mivel kevésbé. Azokat a dolgokat, amiken változtatni szeretnénk, sorra vesszük, s így megszületnek a fogadalmaink, melyek célként a szemünk előtt lebegnek, és igyekszünk azokat megtartani.

 

Babonák

A babonák és hiedelmek fontos elemei az év ezen időszakának. Úgy tartják, ahogy telik az év első napja, úgy telik majd a többi is. Így nem szabad házimunkát végezni, és ha mégis dolgoznánk, érdemes olyat, amit egész évben szívesen csinálnánk. Azért kell apró szemű ételt, például lencsét enni, hogy egész évben szerencsések és gazdagok legyünk. A sertéshús is remek étek, mert a disznó kitúrja a földből a szerencsét. Ezzel szemben nem ajánlott a baromfihús, ugyanis az elkaparja. Érdemes tehát oda figyelnünk hogyan s mivel töltjük az újesztendő első napját.

 

Évkezdés a Simple appal?

A babonák és fogadalmaid betartása mellett még jó, ha odafigyelsz pár dologra. Ugyan a 2022.évi autópálya-matricák 2023.január 31-ig érvényesek, ám az év eleji sürgés-forgásban könnyen megfeledkezhetsz róla. Így biztosabb, ha előre beszerzed, amit a Simple applikáción keresztül könnyedén megtehetsz. Ha pedig a gépjármű-asszisztencia biztosításod is újításra szorul, akkor matrica vásárlása után 24 óráig 10% kedvezménnyel veheted meg az alkalmazásban.

 


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com