Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
csekkbefizetés

Tudd le pillanatok alatt: csekkbefizetés a Simple appal!

Egy hosszú nap után se kedved, se erőd nincs a csekkekkel sorban ácsorogni? Válaszd inkább az appos megoldást: a Simple alkalmazással pikkpakk megvan a csekkbefizetés, ráadásul ezt akár otthonod kényelméből is megteheted, bármelyik napszakban, így nem kell nyitvatartásokhoz alkalmazkodnod.

Lépésről lépésre
Engedd meg, hogy bevezessünk az egyszerű, de annál hasznosabb funció rejtelmeibe. Nyisd meg a Simple alkalmazást, és lépj a „Csekkbefizetés” menüpontba. Ekkor rögtön telefonod kameraképe jelenik meg – amennyiben engedélyezted az alkalmazás számára a kamerához való hozzáférést. Olvasd be a csekkre nyomtatott QR kódot a kamerával, majd válaszd ki, melyik bankkártyáddal szeretnél fizetni.

Ha még nem mentetted el bankkártyádat, akkor ezt most, menet közben is megteheted. A Simple-ben bármely bank által kibocsátott Mastercard, Maestro, Visa vagy American Express bankkártyádat rögzítheted. Mivel nem kell többé bepötyögnöd a hosszú számsorokat, mentett kártyáddal ezentúl gyorsan és biztonságosan fizetheted be a számláidat.

Még egy ok, hogy a Simple-lel tarts
Ha a Simple-t használod a csekkek befizetésére, az alkalmazásban pontos képet kapsz arról, mire is költöd a pénzed: válaszd a „Vásárlásaim története” lehetőséget. Itt minden olyan tranzakciót megtalálsz, ami az appon keresztül ment végbe, így a csekkbefizetéseket is. Használd a szűrési funkciót, hogy jobban eligazodj! A csekkbefizetésekről egyébként emailben is kapsz visszajelzést.

Bejön az appos csekkbefizetés – na és a többi szolgáltatást próbáltad már?
Megannyi szuper lehetőség rejlik még az alkalmazásban, melyek mind-mind segítenek egyszerűbbé varázsolni hétköznapjaidat! Rendelhetsz például könyveket a Bookline-on keresztül – a fizetéshez használd ez esetben is mentett bankkártyádat, ahogy akkor is, ha appal rendelsz taxit! Ha sokat használod a tömegközlekedést, a mobiljegy funkciót is figyelmedbe ajánljuk: vásárold meg néhány kattintással Volánbusz vagy BKK jegyedet, bérletedet az alkalmazásban, és papírfecnik megőrzése helyett legközelebb telefonodat mutasd fel felszálláskor. Autósoknak is előnyükre válhat, hogy a teendőket egy helyről intézhetik el: autópálya-matrica vásárlásra és az asszisztencia biztosítás megkötésére is van lehetőség.

Forrás: simple.hu
Borítókép forrása: pexels.com/Porapak Apichodilok