Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Téli utazás egyenlő asszizstenciabiztosítás

Téli utazás során is számíthatsz a Gépjármű-asszisztenciára

Téli utazás előtt ellenőrizzük az autó műszaki állapotát! Ha rendben vannak a fékek, az abroncsok, a világítás, és az akkumulátor is jól szuperál, felkészültségünket a Simple Gépjármű-asszisztencia biztosítás megkötésével tovább fokozhatjuk: 15 évnél idősebb autóra az Alap csomag köthető, fiatalabb kocsi esetén viszont választhatunk a Komfort és a Prémium csomag közül. Mi a különbség e két csomag között? Cikkünkben mindenre fény derül!

 

Helyszíni segítség

Télen a zord környezeti hatások miatt megemelkedik az akkumulátor és a gumiabroncs problémáinak kockázata – ha nem indul az autó, vagy defektet kap, azonnali segítségre van szükség, mely aktív gépjárműasszisztencia szerzőséddel csupán egy telefonhívásba kerül. Legyen szó műszakihiba-elhárításról, akkumulátor javításról vagy kerékcseréről, Komfort és Prémium csomag esetén az asszisztencia szolgáltatás évente korlátlan alkalommal igénybe vehető. Ami különbséget jelent, hogy a Prémium csomagba a gumiszerviz szolgáltatás is beletartozik. Ennek a lényege, hogy a biztosító átvállalja a sérült gumiabroncs javításának költségét.

 

Komolyabb javítás szükséges? A szállást ezidőre biztosítjuk!

Az autómentő szervizbe szállítja a kocsit, ha a hibát nem lehet a helyszínen javítani. A vontatás költségét a Komfort és Prémium csomag is fedezi. A javítás ideje alatt a jármű nélkül maradt sofőrnek és utasainak elszállásolásáról a biztosító gondoskodik. Ez kiegészítő szolgáltatásként egy választható lehetőség. Ehelyett két másik opció is rendelkezésre áll: a károsultak dönthetnek úgy, hogy tovább utaznak (haza, illetve egyéb úticélhoz), vagy választhatják azt is, hogy a biztosító szervezze meg a visszautazást a megjavított járműért. Nem kell attól tartanunk tehát, hogy magunkra maradunk egy ismeretlen környezetben, hiszen a biztosító gondoskodik a megoldásról.

 

Mi történik, ha átlépjük a határt?

Fontos különbség a Komfort és a Prémium csomag között, hogy míg a Komfort csomag csak Magyarország területére, addig a Prémium csomag a határon túl is érvényes. Ha külföldön ütközünk problémába, a biztosító bérgépjármű kölcsönzését biztosítja három napig, így a szervizelés ideje alatt is mobilak maradunk.

További információt a biztosítási csomagokról ezen a linken találsz.