Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Taxirendelés Simple appal

Taxit fogj, ne esernyőt – Rendelj fuvart a Simple appal

Taxit találni egyszerűbb, mint az esernyőnkkel bajlódni egy szeles, esős időben. Ráadásul kizárhatod az őszi hideget, és még felhőszakadáskor is tutira szárazon érkezel meg úticélodhoz.

 


Simple tipp: Ha egy borús napon Te se barangolsz szívesen a szabadban, rendelj fuvart Budapest területén a Simple app taxirendelés szolgáltatásával!


 

Ne állj az esőben a taxit lesve

Ha a Simple appal rendeled az autót, a taxi útját nyomon követheted mobilodon a térképes megjelenítés segítségével. Amint a taxis felveszi leadott rendelésedet, az appban megjelenik „a taxis elindult a megadott címre” felirat, és a mozgó autó ikon mutatja, merre jár éppen. Te csak maradj a fűtött helyiségben, amíg csak teheted. Az app értesítést fog küldeni a fuvarod érkezése előtt 3 perccel és a taxi megérkezésekor is, így pontosan tudni fogod, mikorra kell elkészülnöd.

 

A taxirendelés* menete

Nyisd meg a Simple appban a Taxi szolgáltatást. Első lépésként meg kell adnod elérhetőségedet, amelyen a taxitársaság szükség esetén el tud érni téged. Ezután rendelési címedet kell beállítanod. Ehhez használhatod a GPS-alapú helymeghatározást, de Te magad is megadhatod a címet. Add le a rendelést, és dőlj hátra az autó érkezéséig!

 

Hasznos apróságok

  • Költség kalkulátor: ha megadod az érkezési címet, a kalkulátor kiszámítja neked a fuvar várható költségét. Ne feledd, hogy a kapott eredmény egy becsült összeg!
  • Lemondás egy mozdulattal: a fuvart egy kattintással bármikor lemondhatod a taxi érkezése előtt. Nem kell telefonálgatnod, hiszen az appal mindent irányítás alatt tudhatsz.
  • Minden infót megkapsz időben: amíg várakozol, a taxi helyzetén kívül típusát és rendszámát is csekkolhatod az appban, így tudni fogod, melyik autót kell keresned.

 

Fizetés az appon keresztül

A fuvar végén a fizetést is a Simple appból intézheted: ilyenkor automatikusan felugrik az alkalmazásban a fizetési képernyő, ahol a fuvar költségét mentett kártyáddal egy kattintással kiegyenlítheted. A mentett kártya egyébként az app többi szolgáltatásánál is jól jön, legyen szó csekkbefizetésről, mobiljegy vásárlásról vagy parkolásról. Regisztráld kártyádat még ma, és tapasztald meg az appos fizetés teljes kényelmét!

 

*A taxirendeléshez internetkapcsolat szükséges. A Simple alkalmazás Taxi szolgáltatását a Főtaxi nyújtja.