Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Szolgáltatásaink érted vannak

Szolgáltatásaink kényelmedet szolgálják

Szolgáltatásaink a Simple alkalmazás mellett két másik termékünkkel is igyekeznek felhasználóink kényelmét szolgálni. A SimplePay, és a SimpleBusiness megoldásaira is támaszkodhatsz a mindennapokban.

 

Az OTP Mobil Kft. által fejlesztett, és üzemeltetett Simple alkalmazás, SimplePay online fizetési megoldás, és a SimpleBusiness elektronikus fizetési megoldása mind azt a célt szolgálják, hogy felhasználóik gyorsan, és kényelmesen intézhessék vásárlásaikat, a megtakarított időt pedig sokkal fontosabb dolgokkal tölthessék.

Miért leszünk társaid a mindennapokban?

 

Pénztárca és sorban állás helyett Simple app

A Simple alkalmazás lehetővé teszi, hogy csupán mobiltelefonod igénybevételével vásárold meg autópálya-matricádat, közlekedési mobiljegyedet, mozijegyedet, színházjegyedet, rendelj könyvet, taxit, fizesd ki közüzemi számláidat, és köss asszisztencia-, vagy készülékbiztosítást. A szolgáltatások körét tovább bővíti az érintéses mobilfizetés, amely a bolti vásárlásaid alkalmával lehetővé teszi, hogy se készpénzt, se a bankkártyádat ne kelljen magadnál tartanod. Az alkalmazást Android, és iOS operációs rendszerű mobiltelefonokra is letöltheted.

 

Online fizetés néhány kattintással, a SimplePay megoldásával

A SimplePay szolgáltatása internetes vásárlásaid alkalmával innovatív, és gördülékeny segítséget nyújt. Kedvenc webshopjaid, vagy szolgáltatóid weboldalán egyszerűen fizethetsz bankkártyád segítségével, sőt, ha a Simple-fiókodba már elmentetted bankkártyádat, az adatok újbóli bepötyögésével sem kell foglalkoznod.

 

És ha nem a webshopok világához vonzódsz: SimpleBusiness

Abban az esetben is segítünk a kényelmes ügyintézésben, ha a jól megszokott kisebb boltokban, vagy piacon vásárolsz, esetleg a fodrászodnak fizetnéd ki készpénzmentesen a szolgáltatást. A SimleBusiness-t használó vállalkozóknál négy féle fizetési módból választhatsz kedvedre. Így kár bankkártyával, átutalással, vagy telefonod használatával is kiegyenlítheted a fizetendő összeget.

 

Használd Simple-fiókban mentett bankkártyádat a gyorsabb ügyintézés érdekében!

A Simple-fiókodban elmentheted bankkártya adataidat, majd azt mindhárom szolgáltatás használata során egyszerűen használhatod, és nem kell hosszasan időznöd a táskádban pénz után kutatva.