Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Színház a Simple appal

Színház áprilisban is, miről nem érdemes lemaradni!

A színház avagy az önfeledt szórakozás, belső elvonulás, határok nélkül szárnyaló képzelet. Egy-egy darab erejéig bármi lehetséges, bárkinek az életébe beleélhetjük magunkat, ez a színház varázsa. Mutatunk is három darabot, amely biztosan emlékezetes élményt ad a nézőknek!

 

Tizenkét dühös ember

Átrium, több áprilisi időpont

 

Bírósági tárgyalásba csöppenhetünk az Átriumban, ahol a Tizenkét dühös ember című előadáson egy ember sorsáról kell döntenie a tucatnyi esküdtnek. Csakhogy miként deríthető ki, hogy bűnös vagy áldozat az illető? És egyáltalán, hogyan juthat közös nevezőre tizenkét teljesen különböző karakter, aki még ugyanazokon a szavakon is mást ért? Szórakozzunk, gondolkozzunk és élvezzük a darabot!

 

Játszd újra, Sam!

Zenthe Ferenc Színház (Salgótarján), április 6.

Novemberben mutatták be Salgótarjánban a Woody Allen nagysikerű filmje nyomán készült Játszd újra, Sam! című színházi darabot, amelyet az idén vitt színpadra a Zenthe Ferenc Színház. A szenvedő és elhagyott férj, Allan Felix karaktere évtizedekkel a film után is könnyed kikapcsolódást nyújt ügyetlen randevúival, látványos önsajnálatával, furcsa képzelgéseivel. Nem győzünk mosolyogni, ahogy az esetlen filmkritikus képzeletében megjelenik a színészlegenda Humphrey Bogart, és az ő történetei, tanácsai adnak iránymutatást neki. És Dér András rendezésében még Bogart talán leghíresebb filmjének, a Casablancának a dallamai is felcsendülnek…

 

„Jó a rosszat elfeledni” Gregor Bernadett estje Karády Katalin emlékére

Új Színház, április 16.

Karády Katalin nagyformátumú, a második világháború előtti Magyarország roppant népszerű színész- és énekesnője volt, aki később rengeteg megpróbáltatás miatt elhagyta az országot, végül New Yorkban telepedett le, és egy kalapszalon vezetőjeként élt meglehetősen visszavonultan.

 

Varázslatos hangját és alakját Gregor Bernadett idézi meg egyedi látásmóddal az általa összeállított emlékesten, amelyen a személyes kötődés mellett Karády életének fontosabb állomásait emeli ki, és persze felcsendülnek a legendás Karády-dalok is.

 

Jegy a Simple appon keresztül, akár ajándékba is

 

Szerencsére a Simple appon keresztül könnyedén gondoskodhatsz a kellemes esti programról, hiszen az alkalmazás Jegy szolgáltatásában gyorsan átfuthatod, milyen színházi előadásokat hoz a következő időszak. Sőt akár másokat is megajándékozhatsz az élménnyel, hiszen a jegy továbbküldése funkcióval pikkpakk áthelyezheted a jegyet másik készülékre. Irány a Simple app, és máris összehozhatsz magadnak vagy másnak egy emlékezetes színházi estét!


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Forrás:
https://zentheszinhaz.hu/eloadas/397
http://ujszinhaz.hu/szindarab.php?szindarab=%E2%80%9EJ%C3%B3-a-rosszat-elfeledni%E2%80%A6%E2%80%9D-Gregor-Bernadett-estje-Kar%C3%A1dy-Katalin-eml%C3%A9k%C3%A9re&id=117
https://atrium.hu/eloadasok/12-duhos-ember
https://simple.hu/jegy/