Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Színházjegyek nyomtatás nélkül Simple appal

Színház a tél vége felé: 3 zenés-táncos előadás

A színház Téged is felpörget februárban: zenés-táncos darabokat válogattunk össze, hiszen egy musicalre vagy táncos előadásra váltott belépőjeggyel sokkal könnyebben vészelhetjük át az utolsó hideg hónapot a tavasz beköszönte előtt. A darabokat megtalálod a Simple app „Jegy” szolgáltatásában, ahol néhány kattintással megválthatod színházjegyedet.

 

Idétlen időkig

Rendező: Horváth Illés

Móricz Zsigmond Színház, Nyíregyháza

Egyenesen a New York-i Broadwayről érkezik, és Magyarországon először a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban mutatkozik be az Idétlen időkig (Groundhog Day) musical változata. A Columbia Pictures klasszikus mozifilmje a ’90-es évek egyik legkedveltebb vígjátéka volt, melyet a televíziócsatornák időről időre a mai napig műsorra tűznek. Danny Rubin története táncra buzdító zenékkel és mutatós látványvilággal elevenedik meg a színpadon.

 


Simple tipp: „Indulásra készen állva bárcsak az az autópálya-matrica is meg lenne váltva!” Kívánságod számunkra parancs – ne feszengjetek a benzinkúton öltönyben és magassarkúban, inkább vegyétek meg az e-matricát az appban, és irány egyenesen a színházba! 

Színházjegyet vásárolok a Simple appal!

E-matricát vásárolok a Simple appal!


Elisabeth

Rendező: Szente Vajk

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

Lévay Szilveszter és Michael Kunze által jegyzett musical egész Európa szerte ismert és szeretett, ahogy maga Elisabeth osztrák császárné karaktere is. Amikor Sisire gondolunk, egy szépséges, ugyanakkor titokzatos nőalak jelenik meg előttünk. Még ha ez mind igaz is volt rá, az életét belengő sötét felhőkről akkor se feledkezhetünk meg: az előadásban Sisi egyetlen igaz barátja a Halál, melynek gondolatával az igazi Sisi is sokat foglalkozott titokban írt verseiben. A darab egyszerre édes és keserű, de Erzsébet királyné valódi énjéhez csak ezen az úton kerülhetünk közelebb.

 

Érintés paradoxon

Rendező-koreográfus: Goda Gábor

Nemzeti Táncszínház, Budapest

Goda Gábor társulata, az Artus megkerülhetetlen a hazai kortárs színház és tánc világában. Előadásaik nem csupán zenére megkomponált koreográfiák, hanem a színház, a performansz és a képzőművészet határait is súroló egyedi alkotások. A társulat 1985-ös megalakulása óta 31 díjat nyert, és vagy 24 országban képviselte Magyarországot. Ami közös előadásaikban, hogy mindig egy központi gondolatot, egy filozófiai kérdést vagy egy elgondolkodtató jelenséget jelenítenek meg. Jelen esetben az Érintés paradoxon az érintés fizikai és szellemi dimenzióit fejtegeti.

 


A borítőkép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Forrás:

https://www.jegy.hu/program/idetlen-idokig-122810

https://www.jegy.hu/program/elisabeth-125136

https://port.hu/adatlap/szindarab/szinhaz/elisabeth/directing-6283

https://www.jegy.hu/program/erintes-paradoxon-artus-goda-gabor-tarsulata-129088

https://nka.hu/kiemelt-kategoriak/hirek/erintes-paradoxon-nemzeti-tancszinhaz/