Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Szilveszteri színházajánló

Szilveszter, de maradandó élménnyel: színházi előadások az év utolsó napjára

Szilveszter este szívesen kimozdulnál, de bulizás helyett másra vágysz? Ha egy szórakoztató, és mindenképpen maradandó programmal szeretnéd méltó módon búcsúztatni az óévet, ajánljuk figyelmedbe a budapesti színházak december 31-ei repertoárját. Lesznek nagyon vicces és rendkívül látványos előadások is, sőt az ünnepi alkalom apropójából néhol egy pohár pezsgő várja a vendégeket.

 


Simple tipp: A Simple alkalmazás „Jegy” menüpontja alatt lecsekkolhatod az előadások részletes leírását, illetve a további programlehetőségeket is átböngészheted. Ha megvan az előadás, válaszd ki az ülőhelyeket, és csapj le a jegyekre egy kattintással!


Egy apró kérés; Belvárosi Színház

Az osztrák rendező, Stefan Vögel darabja kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról szól őszintén és cinkos humorral. Az előadás Németországban és Ausztriában is hatalmas sikert aratott, itthon pedig Rába Roland rendezésében folytatja diadalmenetét. A történet szerint két házaspár összeül ünnepelni, ugyanis a társaság egyik tagja, Arnold, egy nem mindennapi munkalehetőséget kapott. A jövőbeli terveket azonban összekuszálja egy váratlan hír, és a két házaspár egyből heves szópárbajok között találja magát – nem véletlen adta rá a szerző a házastársi ping-pong jelzőt.

 

Hét évszak, közte egy tél; FÉM Arts & Café

Színház, tánc, zene, éjfél, vacsora hajnalig – a FÉM ezekkel a hívószavakkal csábít szilveszter esti mulatságra. A darab egy zenés tragikomédia Cziczó Attila rendezésében, mely szórakoztató, de mégis elgondolkodtató. Tulajdonképpen egy görbetükröt állít az életnek, melybe betekintve hol nevetni, hol sírni van kedvünk. A színházjegy magába foglalja a welcomedrink és az éjféli pezsgő árát. Ezen felül a vacsorát külön kell előre megrendelni.

 

Szilveszteri Flamenco Latino; Nemzeti Táncszínház

Mediterrán hangulat a fagyos szilveszteri éjszakában? A Nemzeti Táncszínházban most megismerheted az igazi andalúziai flamenco táncot. Nem is kellenek ide szavak: a latin dallamok és az előadók mozdulatai mindent elmondanak, és egyenesen szívünket szólítják meg. A koreográfiát Pirók Zsófia állította össze, az előadást Bakos-Kiss Gábor rendezte.

 


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Források:

https://www.jegy.hu/program/egy-apro-keres-szilveszter-128300

https://szinhaz.org/csak-szinhaz/csak-szinhaz-budapest/2020/02/16/egy-apro-keres-raba-roland-rendezese-a-belvarosi-szinhazban/

https://www.jegy.hu/program/szilveszter-het-evszak-kozte-egy-tel-126661

https://www.jegy.hu/program/szilveszteri-flamenco-latino-flamencorazonarte-tancszinhaz-127921