Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Szeptemberi színházajánló – könnyed darabok, vígjátékok

Szeptember nemcsak az iskolakezdésről, hanem az újabb színházi évad nyitásáról is szól, úgyhogy összegyűjtöttünk pár könnyedebb darabot a fővárosi színházak repertoárjából, amellyel kiszakadhatsz a hétköznapok szürkeségéből. 

Családosoknak, vidámságra vágyóknak, de összeségében bárkinek ajánljuk jó szívvel a következő előadásokat – lássuk is, mit rejt az a bizonyos vörös függöny.

Simple tipp: Kerüld el a sorban állást és szerezd be az előadásra jegyedet otthonod kényelméből! A Simple alkalmazásban csak kattints a „Jegy” szolgáltatásunkra és böngéssz kedvedre, majd a kiválasztott darabért fizess mentett kártyáddal biztonságosan.

Salsa, szivar, szerelem 

John Garcia és Berkes Gábor kubai zenés vígjátékában nemcsak a vérbeli latin dallamok fognak pörögni, hanem az események is. Alejandro egy igazi férfiideál, minden nő álma: sármos, jóképű és minden területen tökéletes. Nem csoda hát, ha Carolina mindössze öt hetes ismeretség után úgy dönt, igent mond álmai pasijának. A nászra Havannában kerül sor, ahová sok vendéget várnak, köztük a leendő ifjú ara nővérét, Ariannát is (aki évek óta Amerikában tanul), hogy segítsen készülődni az esküvőre. Ekkor jönnek a bonyodalmak, pedig az esküvő még el sem kezdődött…

A dzsungel könyve 

A Hegedűs D. Géza rendezte zenés mesejáték a 90-es évektől folyamatosan porondon van, nem véletlenül. A darabban a farkasok közt nevelkedett Maugli felnövését követhetjük végig, ahogy az életről és a dzsungelről tanítja az emberek ketrecéből szabadult Bagira, a sajátos nevelési elveket valló Balu, miközben a titokzatos Ká és a bosszúszomjas Sír Kán nehezíti az útját. A klasszikus történetet fülbemászó dallamok teszik felejthetetlenné Dés László és Geszti Péter tollából.

Szilaj 

Világpremier a Nemzeti Lovas Színházban! Ki ne ismerné a vad völgy paripáját? A DreamWorks betörhetetlen vadlova már 2002-ben meghódította a mozivásznat, kalandjait most pedig színházi musicallé adaptálták. A történet a messzi Vadnyugatra kalauzol, ahol dúl a háború az indiánok és a katonák között. Szilaj területe is veszélybe kerül, ezért a musztángnak mindent el kell követnie, hogy megvédje szülőföldjét. Az előadásban először lesz együtt látható a klasszikus stílus és szabad idomítás művészete a lovas színházak történetében.

Legénybúcsú – bohózat két részben

Szente Vajk legújabb könnyezve nevetős vígjátéka rád is vár! Egy szállodai szobában két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék. Rémes csapda tud lenni egy szállodai lakosztály, ahol senki sem az, mint elsőre gondolni lehet róla, és minden egyre jobban összegabalyodik… Most akkor ki kicsoda valójában, és meglesz-e vajon másnap az az esküvő?

Ember a falvédőről – L’art pour l’art 

Ki más, ha nem a L’art pour l’art társulat vetemedett volna arra, hogy egy egész színdarabot húzott fel a „nem most jöttem le a falvédőről” mondatra? A Besenyő család megtalálta a választ az emberiség nagy kérdésére: az emberi faj valójában a falvédőről származik! Arra bíztat a társaság, légy részese a nagy felfedezésnek, és gyere el az előadásra, ahol a kutatás összes bizonyítékát eléd tárják a színpadon, esetleg a büfében.

TÖLTSD LE A SIMPLE ALKALMAZÁST MOST:

 Simple fiókodat létrehozhatod itt és most is:

SIMPLE FIÓK LÉTREHOZÁSA