Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Supershop kártyamentés

SuperShop kártyád mindig kéznél lesz a Simple appal

SuperShop kártyádat is elmentheted a Simple appban! A pontgyűjtéshez vagy a kedvezmények beváltásához többé nem kell a plasztik kártyáért pénztárcádban kutakodnod, hiszen az alkalmazással néhány kattintással előhívhatod hűségkártyádat a mobilodon.

 

Hogyan működik?

Nyisd meg a Simple appot, és válaszd a SuperShop menüpontot! Itt meg tudod adni már meglévő SuperShop kártyád adatait: írd be a kártyaszámot, majd a kártya előlapját és hátlapját is befotózhatod. Amint ezzel megvagy, elmentett pontgyűjtő kártyádhoz az app egy QR-kódot fog hozzá kapcsolni. Vásárláskor ezt a QR-kódot kell felmutatnod SuperShop-tagságod igazolásához.

 

Pénztárcádban egy hely így felszabadul

Annyi mindennek szeretnénk helyet szorítani tárcánkban, hogy a kártyák rengetegében tényleg könnyen elveszhetünk a pénztárnál. Frusztrálóan hat, hogy a mögötted sorban állókat feltartva, minden elszántságodat bevetve megpróbálod előkutatni a pontgyűjtőkártyát, majd rádöbbensz, hogy valószínűleg otthon felejtetted. Ha viszont a Simple appban rögzíted SuperShop kártyádat, akkor se kell kétségbe esned, ha hirtelen nem találod a plasztik kártyát. Mobilodon képernyőjére akár ki is helyezheted a SuperShop ikonját, így gyorsan előhívhatod a kártya QR-kódját, melyet kényelmesen bemutathatsz a pontok jóváírásához vagy éppen felhasználásukhoz.

 

Akár egyetlen mobil is elég a vásárláshoz

A Simple Érintéses mobilfizetéssel bankkártyaként is használhatod telefonodat. Fizetéskor így elég, ha csak mobilod van kéznél: a SuperShop pontok gyűjtéséhez bemutathatod a fent említett QR-kódot telefonod képernyőjén, majd fizetésnél szintén a mobilodat nyújthatod, csak ezúttal a bankkártyaterminálhoz kell érintened azt.

Az NFC-s mobilfizetéshez először digitalizálnod kell mentett bankkártyádat: OTP-s MasterCard kártyáddal ezt közvetlenül megteheted, egyéb esetben virtuális Simple kártya igénylését javasoljuk. A fizetéshez ezen kívül mobilod NFC funkcióját kell még bekapcsolnod.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: pexels.com

Forrás: simple.hu