Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Sulis mindennapok – a Simple appal még egyszerűbb!

Az egyszer biztos, hogy nehéz búcsút inteni a nyárnak – ennek ellenére egy percig se aggódj, hamar visszarázódsz majd a hétköznapokba!

Az egyetemen sorra érkeznek a különböző megpróbáltatások, vannak azonban olyan helyzetek, amelyeket kár lenne túlbonyolítani – a Simple alkalmazásra számíthatsz, ha közösségi közlekedési bérleteid megvásárlását, vagy hétvégi programod belépőjegyét a lehető legkényelmesebb módon, a telefonodról intéznéd – mutatjuk, hogyan!

BKK mobiljegy – légy mindig naprakész!

Praktikusnak gondolod a telefontokodban tartani a bérletedet? Na és ez a bérlet küld figyelmeztetést az érvényesség lejárta előtt? Milyen kellemetlen, amikor a metrómegállóban az ellenőr fordít vissza a jegyautomata felé, vagy még rosszabb, ha megbüntetnek a lejárt jeggyel utazva. A Simple alkalmazás figyelmeztet az érvényesség lejárta előtt, ráadásul néhány kattintással újravásárolhatod mobiljegyedet, akár a buszra várva is.* Telefonod hátlapjára így visszakerülhetnek a dizájnos tokok, hisz a bérletet már az alkalmazás őrzi!

Volánbusz mobiljegy – vásárold meg bárhol, bármikor!

Ingázóként bizonyára előfordult már veled, hogy bérleted újravásárlása miatt át kellett szervezned a reggeledet: útba ejtesz egy jegypénztárt, ott kivárod a sort, miközben csak azon jár az eszed, hogy ezeket a hosszú perceket alvással is tölthetted volna. Ha inkább kihagynád ezt a programot, vedd kezedbe a telefonodat, és nyisd meg a Simple app Mobiljegy funkcióját: itt a Volánbusz és egyéb vidéki szolgáltatók járataira is vásárolhatsz menetjegyeket és bérleteket. A kiválasztott terméket így otthonod kényelmében, a reggeli kávédat kortyolva is megvásárolhatod – máris kellemesebben indul a nap!

Parkolás – spórolj időt és energiát!

Ma inkább autóval mész suliba? A Simple alkalmazás a segítségedre lehet, hogy legalább a parkolással ne legyen gondod a reggeli rohanásban: a parkolást kényelmesen, a mobilodról indíthatod el, a díját mentett bankkártyáddal gyorsan és egyszerűen fizetheted ki. Az app figyelmeztet, ha az időkorlát végéhez közeledsz. Felejtsd el, hogy az órádról kirohanva indítod újra a parkolást – az appból ezt egyszerűen megteheted.

Cinema City – vásárolj jegyet kényelmesen a mobiloddal!

Egy hosszú nap levezetéseként a vetítőteremben lazulnál? Egy szuper film megtekintését választottad randiprogramnak? Bármikor is törne rád a mozizhatnék, csak vedd elő mobilodat, és böngészd át a Cinema City kínálatát a Simple appban. Ha kiválasztottad a vetítést, és az ülőhelyek is megvan, a fizetést követően nincs is több teendőd: a moziban a sort kikerülve csak mutasd fel a jegyeket a mobilodon.

Jegy – szuper programok közül választhatsz!

Kipróbálnál valami újat, mondjuk elcsípnél egy last minute színházjegyet az esti előadásra? Akármilyen program gondolata körvonalazódott meg benned, a Simple app „Jegy” menüpontjában biztosan találsz kedvedre valót: itt egy helyen érheted el a Jegy.hu, a Jegymester és Ma este Színház! teljes kínálatát. A jegyedet érintkezésmentesen vásárolhatod meg a mobilodon, és még nyomtatásra sincs szükség: elég, ha a helyszínen az alkalmazásból megnyitod a vonalkódot.

* Az érvényesség kezdetét vásárláskor beállíthatod, ha később szállsz fel a buszra. Ha nem állítod be, két perc elteltével indul az érvényesség.