Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Simple Gépjármű-asszisztencia – így működik a gyakorlatban

Miként nyújt autós segítséget a Simple Gépjármű-asszisztencia biztosítás? Most egy példával illusztráltuk, így ha szeretnél többet megtudni, olvass tovább! Az asszisztencia biztosítás megkötésével egyébként most nyerhetsz is, mi több, ha a Simple appban vásároltad meg 2021-es éves autópálya-matricádat, kedvezményesen* kötheted meg biztosításodat! – a részleteket ezen az oldalon találod. – A NYEREMÉNYJÁTÉK VÉGET ÉRT.

Marci** szintén appos e-matrica vásárláskor értesült arról, hogy a Simple alkalmazásban már a gépjárműasszisztencia biztosítás is megköthető – bár rendszeresen ügyel az autó karbantartására, sose lehet tudni, inkább szeretett volna biztosra menni, főleg, hogy munkája miatt sokat van úton. Visszagondolva ez remek döntés volt: néhány héttel a biztosítás megkötése után autómentőt kellett hívnia lerobbant járművéhez. Miután felhívta az Asszisztenciavonalat, fél órán belül megérkezett a segítség. A motorhibát nem lehetett a helyszínen javítani, ezért szervízbe kellett szállítani az autót. A biztosító Marci hazaútjáról is gondoskodott.

Marci a Prémium asszisztencia csomagot kötötte meg autójára, amely értelmében a biztosító fedezte az autó szervizbe vontatásának, valamint Marci hazautazásának költségét is. Biztosítása tovább él, hiszen a Prémium csomag a megkötéstől számított egy évig korlátlan alkalommal nyújt autós segítséget.

Egy váratlan meghibásodás, defekt, vagy egy véletlenül autóba zárt indítókulcs – helyzetek, melyeket nem tudunk megelőzni, felkészülni viszont fel tudunk rájuk. Ha megkötötted a Simple Gépjármű-asszisztencia biztosítást, szükség esetén a segítség csupán egy telefonhívásnyira lesz, az autómentéskor felmerülő költségeket az érvényes csomagtól függő limitig pedig a biztosító fedezi.

Hogyan kötheted meg?

A biztosítást a Simple alkalmazásban tudod egyszerűen megkötni. A Prémium csomagot a fentiekben már röviden ismertettük, ezen kívül még két biztosítási csomag elérhető: az Alap csomagot csak 15 évnél idősebb járművekre lehet megkötni, a segítségnyújtás ezesetben évente egy alkalommal vehető igénybe, a biztosító a helyszíni segítségen (kerékcsere, akkumulátor töltés) túl 50 kilométer vontatást is fedez. A Komfort csomagba már az utasok tovább- vagy hazautazásának, adott esetben szállásának biztosítása, és az ehhez tartozó költségek megtérítése is beletartozik. Az Alap és a Komfort csomag szolgáltatása csak Magyarország területén, míg a Prémium csomagé külföldön is igénybe vehető.

A csomagokról és ezek segítségnyújtási köréről az alkalmazásban találsz még pontosabb információt, és a szerződési feltételeket is ott böngészheted át. A biztosítás megkötése néhány kattintást vesz igénybe. Fizetni az alkalmazáson keresztül tudsz, ehhez bármely bank által kibocsátott bankkártyádat használhatod. A biztosítás részleteit ezentúl mindig megtalálod az alkalmazásba lépve, szükség esetén pedig az autómentést innen is kezdeményezheted. A Simple Gépjármű-asszisztencia biztosítás részleteiért látogass el erre az oldalra.

* A kedvezmény a matricavásárlást követő 24 órában él.
**Marci fiktív szereplő. Történetét ügyfeleink valódi tapasztalatai inspirálták.