Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
e-Matrica vásárlás Simple appal

Simple e-Matrica kisokos

Az e-Matrica praktikussága Neked is sokat segíthet, ezért engedd meg, hogy bemutassuk a szolgáltatást töviről hegyire.

Első: a kényelem

Az első, amit meg kell említenünk, az a szolgáltatás használatának kényelme. Nem kell többé kitérőt tenned útközben, hiszen a Simple alkalmazással telefonodon bárhol megvásárolhatod autópálya-matricádat, ha van elérhető internetkapcsolatod.

A kényelem részét képezi, hogy mivel egy mobilos alkalmazásról van szó, a megvásárolt matrica annak lejárati időpontjáig bármikor elérhető az alkalmazásban. Így nem kell már attól tartanod, hogy elvész a vásárlást igazoló nyugta, vagy maga a matrica, ami egy hosszabb út folyamán sajnos könnyen előfordulhat.

A megvásárolt matrica lejáratát vagy egyéb részleteit az e-Matrica szolgáltatáson belül a „Matricáim” menüpontban ellenőrízheted, a „Vásárlásaim története” menüpont pedig a vásárlás részleteit is megőrzi.

Több típusban is elérhető

Érvényességi időtől, és területtől függően több opció közül választhatunk. Heti (10 napos), Havi, és Éves országos, vagy megyei matricák közül választhatod ki a neked megfelelőt.

A családi autópark kezelése egy helyen

Egy eszközről akár több járműre is vásárolható autópálya-matrica. Így akár a család összes járművének matricáját egy jól átlátható és könnyen kezelhető felületen tárolhatod. Ráadásul az autókhoz beceneveket is rendelhetsz, ami hozzásegít, hogy gond nélkül beazonosíthatók legyenek.

Hozzá tartozó kedvezmény

Az sem elhanyagolható, hogy az e-matrica megvásárlása után 24 órán belül 10% kedvezménnyel köthetsz gépjármű-asszisztencia biztosítást az alkalmazáson keresztül. Többféle csomagajánlat is elérhető az app „Biztosítás” szolgáltatásán belül, ami néhány pillanat alatt meg is köthető, és az elmentett bankkártya segítségével ki is fizethető. Így, ha váratlan kellemetlenség ér utazásod során, az alkalmazásból indítható is a segítséghívás.


A borítókép csak illusztráció.  A kép forrása: shutterstock.com