Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Rollerezés hello Bringás biztosítással

Rollerezés előnyei a városban

A rollerezés az utóbbi időszakban jócskán megugrott a nagyobb városokban is, ami nem meglepő, hiszen rengeteg előnnyel jár használata. Akár munkába vagy iskolába indulunk vele, akár ügyintézés miatt vesszük igénybe, mindig praktikus társ lehet egy roller.

Egyszerűség

Egy rollert szinte bárki tud használni, nem kell hozzá bármiféle képesítés vagy papír. Rendkívül egyszerű, mégis szórakoztató a használata. Könnyen és gyorsan eljuthatunk vele bárhová és nem kell parkolót keresgélnünk, vagy a tömegközlekedési eszközökre várni, tolongani az emberek között egy-egy hosszú munkanap után.

Tárolás, szállíthatóság

Rollerek számtalan típusa létezik, köztük vannak összecsukható darabok is. Ennek köszönhetően minimális helyigénnyel rendelkeznek, így egy kisebb lakásban sem okoz problémát, és persze egy-egy utazás alkalmával sem kell azon aggódni, hogy befér-e a csomagtartóba. Amennyiben utunkat lépcső keresztezné, nem kell cipekednünk, hiszen könnyű vázzal rendelkeznek.

Testmozgás

A rollerezés, habár nem tűnik megerőltető feladatnak, mégis kiváló testmozgás. Arról nem is beszélve, hogy ha a nap a friss levegőn indul, nagy löketet adhat a munkakedvnek, és a D-vitamint is magunkba szívhatjuk utazás közben. A roller használata mindennapos közlekedési eszközként nem csak a fizikai, de a mentális egészségünkre is pozitívan hat.

Biztonság

A roller alapvetően egy biztonságos formája a közlekedésnek, de mint minden területen itt is érhetnek váratlan helyzetek. Viszont ilyenkor is lehetsz felkészült, hiszen a hello Bringás biztosítás baleset vagy lopás esetén egyaránt nyújt személy és vagyon védelmet. A különböző biztosítási csomagok egyszerűen elérhetők a Simple alkalmazáson keresztül.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Forrás: https://www.insportline.hu/tanacsado/184-ezert-eri-meg-rollerrel-kozlekedni