Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Rekord számok 2022-ben a Simple szolgáltatásaiban

A 2022-es év sok szempontból ismét rekordokat hozott a Simple alkalmazás szolgáltatásaiban, és a SimplePay online fizetési rendszernél is.

Simple-fiók

A Simple-fiók az OTP Mobil Kft. által fejlesztett Simple app és SimplePay rendszer közti átjárást biztosító felhasználói felület, amit az alkalmazásban és a webshopokban egyaránt lehet használni, így a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül fizethetünk általa rengeteg szolgáltatásban és elfogadóhelyen.


  • 2022-ben is dinamikusan nőtt a Simple-fiókok száma: közel félmillió új tag érkezett a Simple-univerzumba a Simple alkalmazáson vagy a SimplePay felületen keresztül.
  • A Simple-fiókkal végrehajtott vásárlások száma 35%-kal nőtt, ezen belül az érintéses mobilfizetés már közel húszmillió tranzakcióval büszkélkedhet, de az alkalmazáson belüli tranzakciók is átlépték a 10 milliós számot az adott évben.
  • Emellett a SimplePay felületen is előszeretettel használtátok a Simple-fiókotokat vásárlásra a közel 20 ezer SimplePay-es online kereskedőnél.

Simple alkalmazás

A Simple app az OTP Mobil 2014 óta fejlesztett „svájcibicska” alkalmazás, amely számos szolgáltatást ötvöz egyetlen alkalmazásban. 


  • Az alkalmazás húzó szolgáltatásai is szépen teljesítettek 2022-ben: a pandémiás évek után teljes erővel dübörgött újra a közterületi parkolójegyek vásárlása, több mint 5 millió tranzakcióval.
  • Közel egymillió autópálya-matrica kelt el az alkalmazás e-Matrica szolgáltatásán keresztül 2022-ben.
  • Egyre népszerűbb a közlekedési mobiljegy 34%-os növekedéssel, mellyel országosan számos járatra lehet jegyeket, bérleteket vásárolni olyan szolgáltatóktól mint a BKK, Volánbusz, vagy akár a GYSEV.

SimplePay

A SimplePay felület már mintegy 20 ezer magyar webshopban érhető el fizetési felületként, ezek többségében a kártyaadatok megadásán kívül Simple-fiókunkba belépve is ki tudjuk fizetni vásárlásunkat. 


  • A SimplePay online fizetési felületünk is egyre népszerűbb, 2022-ben 89 millió online vásárlás történt a felületen keresztül.
  • Emellett évről évre folyamatosan tovább bővül a rendszerhez csatlakozott online kereskedők köre, így egyre több webáruházban vásárolhatsz Simple-fiókoddal a jövőben is.

Köszönjük megtisztelő bizalmatokat!