Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Ragadd meg az ősz hangulatát a fővárosban ezekkel a programokkal

Neked mit jelent az ősz? Meghitt nyugalmat egy pörgős nyár után? Vágyakozást a téli ünnepek iránt? 

Annyi biztos, hogy az őszi időjárás nem a szikrázó napsütésről ismert, a komorabb napok pedig könnyen rányomják bélyegüket hangulatunkra is – most összegyűjtöttünk Nektek 5 olyan programötletet, melyek az őszi hónapok varázsát átadva segíthetnek magatok mögött hagyni a búslakodást.

Ne feledd, hogy a Budapest-bérleteket és napijegyeket bárhol, bármikor megvásárolhatod mobilodon is a Simple alkalmazással készpénz- és érintkezésmentesen. Simple-fiókba mentett kártyáddal történő vásárlásoddal 

most még nyerhetsz is!

Biciklizz a Római-parton!

Érdemes kihasználni az őszi időszakot, és mozgolódni kicsit a természetben, amíg az időjárás is kellemes. A tikkasztó nyári meleg után, na meg a zord tél előtt most nincs olyan kifogás, amit felhozhatnál a mozgolódás mellőzésére. Sétálj, túrázz, vagy menj biciklizni! Ajánljuk figyelmedbe a Római-partot: HÉV-vel könnyen megközelíthetitek, sőt a járművön a kerékpárszállítás is megengedett.

Kuckózz be egy kávézóba

Előfordulhat, hogy borús az idő, de nem kell a kedvednek is szomorkásnak lennie! Ülj be egy hangulatos kávézóba, és melengesd át a tested – na meg a lelked – egy forró itallal.  Vidd magaddal a laptopodat is – előfordulhat, hogy a környezetváltozás új lendületet ad majd a munkavégzéshez, illetve a tanuláshoz. Vagy lapozz fel egy jó könyvet, amiben elmerülhetsz egy pihe-puha kanapéba süppedve.

Gyűjts őszi faleveleket!

A színpompás parkokban, erdőkben járva te is csodálattal figyeled a földön heverő faleveleket? Kapd fel a legszebb színű, legszabályosabb formájú darabokat, és vidd haza magaddal! A leveleket otthon préseld le egy vastag könyvben, itatóspapírok között, ahogy kisiskoláskorodban tanultad! Körülbelül egy hétig szárítsd őket ilyen módon! Eredményként kisimult, ugyanakkor törékeny leveleket kapsz majd. Hogy ezután milyen dekorációt állítasz össze belőlük, az már csak a kreativitásodon múlik.

Forró csokizz!

Hogyan szabadíts fel testedben egy kis boldogsághormont a nap végén? Ha minket kérdezel, a hidegebb hónapokban nincs jobb választás a forró csokizásnál. A főváros tele van meghitt kis cukrászdákkal, ahol elragadó ízélményben lehet részed: már csak azt kell eldöntened, hogy inkább az édes és habos-babos vagy a keserű és fűszeres összeállítások jönnek-e be. Ha szeretsz kísérletezgetni, próbáld ki a chili-mangó ízesítésű étcsokoládés verziót!  

A kürtőskalács se maradhat ki!

Kívül ropogós, belül foszlós – a kürtőskalács minden őszi, szabadtéri program fénypontja. A frissen sült finomság segít kicsit átmelegíteni ujjaidat, a cukros bevonat pedig újult erővel lát el nap hátralévő részéhez. Te is érzed az illatát, amint elképzeled ezt a csemegét?

TÖLTSD LE A SIMPLE ALKALMAZÁST MOST, ÉS VEDD KÖVETKEZŐ BKK BÉRLETEDET A MOBILODDAL: 

 Simple fiókodat létrehozhatod itt és most is:

SIMPLE FIÓK LÉTREHOZÁSA