Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Programok ősszel

Programok ősszel gyerekeknek

A programok ősszel még színesebbek lehetnek a gyerekek számára. Nem muszáj, hogy az iskolakezdés árnyékában az ősz a rosszkedvvel legyen egyenértékű. Ha szeretnéd feldobni ezeket a nehezebb hónapokat, ragadd meg a hétvégék adta lehetőséget, és szervezz szuperizgalmas, szuperszórakoztató programokat a kicsiknek!

 

Ahol pár órára felnőttek lehetnek: Minipolisz

Neked is feltűnt már, hogy a gyerekek mintha mindenáron utánozni szeretnék a felnőttek világát? Eljátsszák, hogy főznek, vezetik a háztartást, majd munkába mennek, és mire kettőt pislogsz a gyerekszoba bolttá változik, ahol változatos kínálattal találod szembe magad, na meg a kreatív kis lurkóval a pénztár mögött. Ha szeretnétek ezt a szerepcserés játékot a következő szintre emelni, jó hírünk van: létezik egy minivilág, ahol a gyerekek néhány órára kipróbálhatják magukat a nagyok világában. A MiniPolisz egy játékváros, mely méreteiben pont a 3-12 éves korosztály méreteihez igazodik. Egy látogatás alkalmával a gyerekeket szakavatott segítők kísérik végig a különböző helyszíneken, ahol többek közt a bolti eladó, a postás és az autószerelő szerepét ölthetik magukra.

 

Az ámulás mellett sok tanulás vár: Fővárosi Állat- és Növénykert

Amikor az állatkert meglátogatása vetődik fel programötletként, először csak az jut eszünkbe, hogy a cuki állatok nézegetése mekkora élmény lesz a gyerekeknek. Efelől semmi kétség, azonban nekünk van még egy ennél is nyomósabb érvünk: az állatkert, még ha ezt nem is direkt módon teszi, rengeteg dologra megtanítja a gyerekeket. Egy látogatás fejleszti például az állatokkal szemben érzett empátiájukat. Ahogy megpillantják őket természetes környezetükben, ahogyan mindennapos tevékenységeiket végzik, a gyerekek rádöbbennek, hogy ők is élő és érző lények. Az együttérzés pedig nagyon sokat segít a környezettudatosságra való nevelésben is: semmi sem jobb érv, mint szembenézni az ártatlan szempárokkal, akik csak ara vágynak, hogy otthonuk biztonságban legyen.

 

Jegyvásárlás kényelmesen a Simple alkalmazásban

A budapesti állatkertbe, illetve a MiniPoliszba is vásárolhatsz belépőjegyet gyorsan és kényelmesen a Simple alkalmazás Jegy szolgáltatásával. Sőt, ha a szolgáltatásba lépve a „Gyermek” kategóriát választod, kifejezetten gyermekeket és családokat célzó programok közül válogathatsz, legyen az gyermekszínház, bábszínház, zenés előadás vagy kreatív foglalkozás. Mentsd el bankkártyádat az alkalmazásban, és fizesd ki akár egy kattintással a jegyeket!


Forrás:
https://www.jegy.hu/program/minipolisz-belepojegy-foidoszak-hetvege-iskola-es-munkaszuneti-napok-114312
https://www.palosverdesmontessori.com/why-you-should-visit-the-zoo-with-your-kids