Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Programok hűvös őszi estékre, ha nincs kedvetek kimozdulni

Programok barátokkal vagy a családdal, amihez még csak a lakást sem kell elhagynotok. Amikor hűvösebbre fordul az idő sokszor azon kapjuk magunkat, hogy a lábunkat sincs kedvünk kitenni otthonról, de a minőségi idő a szeretteinkkel és a kikapcsolódás ilyenkor is fontos. A szürke hétköznapokat könnyen feldobhatjátok egy-egy benti programmal, amihez nincs szükség sok szervezésre és időre mégis feltöltődhettek.

Mozieste

A lehető legegyszerűbb otthoni időtöltés, ha kiválasztotok egy filmet vagy sorozatot, ami mindannyiótokat érdekel és a kedvenc nasijaitokkal és néhány puha takaróval felszerelkezve pizsamában összegyűltök a kanapén és mozizós estét tartotok. Ha esetleg nem tudtok megegyezni a filmet illetően dönthettek pénzfeldobással, kő-papír-ollóval vagy akár ki is húzhatjátok egy kalapból, így egy kis plusz izgalmat is csempészhettek a dologba és minden héten más valaki kedvencére kerülhet sor.

Társasjáték

Naná, hogy a másik legkézenfekvőbb megoldás a társasozás. Választhattok valamilyen családi játékot, vagy egy kicsit fejtörősebb, rejtély megoldós verziót. De barátokkal, néhány pohár ital társaságában akár a legegyszerűbb kártyajáték is jól sülhet el. Ha pedig még ennél is különlegesebb élményre vágynátok tarthattok kvíz estet is, amihez online is rengeteg féle kérdéssort találtok, de akár magatoknak is összeállíthattok egyet kifejezetten a családra vagy baráti társaságra szabva.

Spa nap

Ezt akár ketten a pároddal vagy a gyerekekkel is kipróbálhatjátok. Minden jöhet, ami csak egy kellemes lazító estéhez kellhet. Habfürdő, masszázs, arcmaszkok, vagy körömfestés, hajfonás a kislányotokkal, bármi beleférhet, ami eszetekbe jut és számotokra a kikapcsolódást jelképezi. Kellemes zenével és jó beszélgetésekkel lesz az igazi a feltöltődés.

Közös sütés-főzés

Szintén akár gyerekekkel akár barátokkal, szuper program lehet, ha közösen készítitek el a vacsorát. Lehet szó olaszos hangulatról, különböző pizzákkal vagy tésztaételekkel, amikhez mindenki hozhatja a kedvenc hozzávalóit, vagy valamilyen édesség közös elkészítéséről, garantáltan sok vidám pillanatot okoz majd. És ha felnőttekről van szó a finom falatok mellett akár néhány ízletes koktélt is összedobhattok.

Ha pedig nem szeretnétek főzéssel bajlódni, hogy csak a szórakozásé legyen a főszerep a Simple a segítségetekre siet. Hiszen az alkalmazáson belül az Ételrendelés funkcióval bőséges kínálatából válogathattok és rendelhettek valami kedvetekre valót. Így biztosan nem hiányzik majd semmi egy szuper közös estéhez.


A borítókép csak illusztáció. A kép forrása: shutterstock.com

Források:

https://megoldaskozpont.com/kave-melle/otthoni-program/

https://www.noiportal.hu/szorakozas/20-tuti-unalomuzo-otthoni-program-a-papucslistadon