Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Programok a Simple appal

Programok, amiket nem szabad kihagynod!

Programokat keresel, amelyek igazán izgalmasok és élménydúsak? Jó helyen jársz! A téli időszakban sok időt töltöttünk begubózva, itt az ideje egy kicsit kimozdulni az otthon kényelméből. Összegyűjtöttünk ezért pár ötletet, amivel kicsit kiléphetünk a csendes mindennapokból.

 

Csodák palotája

A csodák palotája mindenki számára érdekes lehet, hisz itt szórakoztató, interaktív módon mutatják be a tudományt és azokat a fizikai jelenségeket, amiket az iskolában tanulhattunk. Kicsiknek és nagyoknak is egyaránt leköti a figyelmét a megannyi érdekes kísérlet, kiállítás és több mint 250 játék. Tökéletes hely minden kíváncsi szórakozni vágyónak.

 

Trambulin park

A trambulin park az igazán kalandvágyóknak kedvez. Sok-sok eszköz és játék áll rendelkezésére a látogatóknak. Találtunk Ninja warrior pályát, kosárlabda pályát, szivacsmedencét, mászófalat és ez csak pár a megannyi szuper kalandból, amik a Cyberjump Trambulin Parkban vár. Az eltöltött időt másnap biztosan érezni fogjuk, hisz itt az ugrándozás felér egy aktív testmozgással.

 

Tropicarium

A Tropicarium állatkertje, kiemelkedik a többi állatkert közül, hisz itt különös figyelmet kapnak a vízi élőlények. A sok akvárium közt igazán különleges élményben lehet részünk. A cápaakvárium alatt hosszú boltíves alagút vezet, ami olyan hatást kelt számunkra mintha mi is a filmbe illő ragadozókkal úsznánk. Nem rég megújult a rájasimogató is, ahol testközelből találkozhatunk velük és valljuk be ez egy nem mindennapi élmény lesz mindenki számára.

 

Utolsó pillanatban programot találni? Simán.

Ha nagyon szeretnél kimozdulni és inkább egy kulturálisabb programra vágynál, de csak az utolsó pillanatban fogalmazódig meg benned ez a gondolat, se kell aggódj. A Simple alkalmazásban a Jegyek fül alatt találsz last minute színházjegyeket. Akár 50%-kal olcsóbban is találhatsz jegyet az aznap est előadásokra maradt szabad helyekre. Így az utolsó pillanatban sem kell lemondanod az esti terveidről.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Forrás: https://www.csopa.hu/csodak-palotajarol
https://buda.cyberjump.hu/a-parkrol
Tropicarium weboldala