Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Pénzügyek a Simple appal

Pénzügyek rendezése ennyire egyszerűen

A pénzügyek vezetésébe könnyen belebonyolódhattok, ha például a lakótársakkal nem fektettek le szabályokat a befizetésekkel kapcsolatban. Ugyanez igaz a frissen összebútorozott párokra is: ha szeretnétek összeegyeztetni, hogy ki mit vásárol, a Simple alkalmazás gyors és kényelmes megoldást kínál a pénzügyek nyomon követésére. Kellenek az okos megoldások, hogy a kötelező körök újra meg újra lefutása helyett időnket családunkra, párunkra vagy barátainkra fordíthassuk.

 

Így minden lakótárs kiveszi a részét

Lakbér befizetés, nagybevásárlás, pizzarendelés – ha nem szeretnétek mindig azon vitázni, hogy legutóbb ki fizetett, és ez alapján kinek a köre jön most, adunk egy tippet, mely minden helyzetben egyszerű és azonnali megoldást jelent. A Simple alkalmazás Pénzküldés funkciójával néhány kattintással küldhettek pénzt egymásnak, bankkártyáról bankkártyára.* Így készpénz nélkül, ott és akkor villámgyorsan rendezhetitek pénzügyeiteket, ezáltal senki sem bocsátkozik betarthatatlan ígéretekbe.

 

Sorban állás helyett a családdal töltsd az időt

A csekkek miatt nem kell több kitérőt tenned munka után, ha a Simple alkalmazást használod befizetésükhöz: ehhez csak mobilodra és bankkártyádra lesz szükség, a csekkbefizetést így otthonod kényelméből, pikk-pakk letudhatod. Sőt, bankkártyádat elmentheted Simple-fiókodba, így a kártyaadatok ismételt megadására többé nem lesz szükség. Ezek után még bőven lesz időd és energiád sütit sütni, játszani, vagy kirándulni menni a pároddal vagy a gyerekekkel.

 

A pénzügyek sem árnyékolják be a mézes heteket

Szuperizgalmas időszak, amikor végre valahára összeköltözöl szíved választottjával: alig várjátok, hogy több időt tölthessenek együtt, hogy közösen egy szép otthont teremtsetek meg, mely egyben erős kapcsolatotoknak is a szimbóluma. A rózsaszín ködön túl azonban az összeköltözés sok-sok kihívást is tartogat: ilyen például pénzügyeitek nyomon követése. Előfordulhat ugyanis, hogy míg az egyikőtök inkább spórolósabb, a másik előszeretettel költekezik, ebből a felállásból pedig könnyen nézeteltérés adódhat. A legjobb, ha tiszta lapokkal játszotok, így mindig lesz alkalmatok megbeszélni, és mindkettőtöknek kedvező megoldásokat találni: ebben segítségetekre lesz a Simple alkalmazás Vásárlásaim története funkciója, ahol a Simple rendszerén keresztül végbement költéseiteket (SimplePay-es online vásárlások, NFC-s fizetések, csekkbefizetések és egyebek) egy helyen megtaláljátok.

 

*A pénzküldés az OTP Bank által kibocsátott bankkártyák között lehetséges.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com