Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Pénztárca helyett egyetlen alkalmazás? Lehetséges!

Gondolkoztál már azon, milyen egyszerű lenne, ha pénztárca helyett csak a telefonodat kellene magaddal vinned a boltba?

Mennyivel kényelmesebb lenne, ha nem kéne mindig a zsebedbe préselned a vaskos bukszát, vagy csak miatta magaddal vinned egy táskát is. A Simple app segít, hogy közelebb kerülj ehhez az életérzéshez – olvass tovább, és derítsd ki, hogyan!

 

Használd mobilodat bankkártyaként!

NFC-képes mobiloddal hasonlóképpen fizethetsz a pénztárnál, mintha bankkártyádat használnád. Különbség azonban, hogy fizetésnél saját készülékeden azonosítod magad azzal, hogy feloldod egyedi képernyőzáradat (jelszó, minta, PIN kód, ujjlenyomat). Ez egy plusz biztonsági funkció, hiszen így a legkisebb összegű tranzakcióknál is igazolnod kell, hogy tényleg te vagy a kártyatulajdonos.

Az NFC-s fizetéshez először el kell mentened bankkártyádat a Simple alkalmazásban, majd második lépésként digitalizálnod is kell azt. A digitalizálás azt a folyamatot jelenti, mellyel a mentett kártyát regisztrálod az érintéses fizetés szolgáltatásra. Az OTP Bank által kibocsátott Mastercard kártyádat közvetlenül is digitalizálhatod, más bank ügyfeleként virtuális Simple kártya létrehozására van lehetőséged.

 

Készpénz helyett QR-kódos fizetés

Ne érjen többé csalódásként az, ha például a zöldségbolt vagy a jógastúdió pénztáránál nem fogadnak el bankkártyát – tehát az NFC-s mobilfizetést sem. Erre a helyzetre jelent megoldást a korszerű fejlesztés, mely lehetővé teszi, hogy bankkártya-elfogadó terminál hiányában is fizethess elektronikus formában. Amennyiben elérhető ez az új szolgáltatás a boltban (vagyis rendelkezik a kereskedő a SimpleBusiness appal), készpénzes fizetés helyett arra is kérheted a pénztárost, hogy a fizetéshez generáljon számodra egy egyedi QR-kódot saját készülékén. Neked a Simple appba lépve a „QR vásárlás” funkciót kell elindítanod, és ahogy azt webshopos fizetéseknél már megszokhattad, a kódot beolvasva választhatod ki, hogy melyik mentett kártyáddal fizetsz. *

 

Hűségkártyáidat is tárolhatod a mobilodon

A hűségpontok gyűjtéséről akkor se kell lemondanod, ha éppen nincs kéznél plasztik pontgyűjtő kártyád – a Simple alkalmazásban pár egyszerű mozdulattal a hűségkártyáidat is rögzítheted a kártyaszám és a vonalkód megadásával. Ezentúl mindig megtalálod őket szépen rendszerezve az appban, a pénztárnál így könnyedén igazolhatod tagságodat.

 

* Hasonlóképpen fizethetsz azonnali átutalással. Ezesetben a mobilbanki alkalmazással tudod beolvasni a kódot. Fontos, hogy a preferált fizetési módot mindig egyeztesd a pénztárossal. Ha a Simple appos beolvasással szeretnél fizetni, a QR-kódos bankkártyás fizetést válaszd.


Forrás: simple.hu

simplebusiness.hu