Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Öt könyv, amely feldobja az ünnepi pihenőt

Ha elkészült minden finomság, helyére került a karácsonyfa, és a távolabbi rokonokkal is megtartottad a virtuális karácsonyi ebédet-vacsorát, szánj némi időt a szusszanásra. Ilyenkor nincs is jobb, mint kézbe venni egy remek könyvet, ezért hoztunk Neked egy kis ajánlót a Bookline sikerlistájáról, amiket bármikor beszerezhetsz a Simple appon keresztül is!

Presser könyve I. 

Sokan, sokféleképpen beszéltek már a Presser-sztoriról, a legnagyobb magyar zenészek egyikének, Presser Gábornak szavakba öntött életéről. Most első kézből tudhatod meg, mi is a kiváló dalszövegíró és énekes története, hiszen több száz oldalon keresztül oszja meg emlékeit és gondolatait. Jó hírt jelent azok számára a folytatás érkezése (2021), akik majd letehetetlennek érzik az olvasmányt.

Ken Follett: Egy új korszak hajnala

Napjaink legnépszerűbb íróinak egyike Ken Follett, aki legújabb regényével nagysikerű, A katedrálissal kezdődő sorozatát bővíti – ezúttal a X. századba lép vissza, hogy elmesélje az első rész előzmény történetét. A szabadidejében basszusgitárt pengető Follett ismét megunhatatlan sztorit alkotott, amelyben képzeletben Ragnával lovagolhatsz messzi tájakon, Edgarral ácsolhatsz hajót, Aldreddel küzdhetsz a gonosz Wynstan ellen.

David Attenborough: Egy élet a bolygónkon – A szemtanú vallomása – és látomás a Föld jövőjéről

Az új év közeledtével hajlamosak vagyunk többet gondolkodni a jövőn. A tágabb jövőt illetően David Attenborough, a kiváló brit filmes és természettudós nem kertel: az őseredeti természet illúzió, és korunk nagy tragédiája a természeti környezet folyamatos csökkenése. Azonban még nem késő, most éljük az utolsó pillanatát annak, hogy megmentsük a bolygót. Mint mondja, vissza kell vadítani a világot – a világot, amelyet mi, emberek oly kíméletlenül pusztítottunk. Hogy mire gondol? Az az Egy élet a bolygónkon – A szemtanú vallomása – és látomás a Föld jövőjéről című műből kiderül.

Matthew McConaughey: Zöldlámpa

Ha ámoltál már Matthew McConaughey kiváló filmes alakításain, és csodáltad a színészt, aki az elmúlt években többször is teljes átalakuláson ment keresztül, hogy még jobb művésszé váljon, akkor vess egy pillantást a Zöldlámpára. Már csak az említettek miatt is kíváncsian lapozhatsz bele a színész a saját életéhez címzett, könyvformát öltött szerelmeslevelébe. A Mielőtt meghaltam vagy a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? sztárja beavat életébe – kell ennél jobb kikapcsolódás?

Dr. Csernus Imre: Főnix

Ahogyan a megosztó, ám elismert sztárpszichiáter, Csernus Imre mondja, a koronavírus-járvány okozta helyzet sosem látott lehetőséget ad a megújulásra. A könyv címe egyben metafora, hiszen a főnix a legenda szerint képes hamvaiból újjáéledni. Csernus a tőle megszokott egyedi stílusban veszi végig a folyamatot, hogyan hagyhatod magad mögött a béklyóidat, ám a döntés a te kezedben van.

TÖLTSD LE A SIMPLE ALKALMAZÁST, ÉS NÉZD MEG A BOOKLINE KÍNÁLATÁT AZ APPBAN!

Simple fiókodat létrehozhatod itt és most is:

SIMPLE FIÓK LÉTREHOZÁSA

Forrás:

https://bookline.hu/product/home.action?_v=Presser_Gabor_Presser_konyve_I_&type=22&id=319963
https://bookline.hu/product/home.action?_v=David_Attenborough_Egy_elet_a_bolygonko&type=22&id=322158
https://bookline.hu/product/home.action?_v=Dr_Csernus_Imre_Fonix&type=22&id=321525
https://bookline.hu/product/home.action?_v=Matthew_McConaughey_Zoldlampa&type=22&id=322258
https://bookline.hu/product/home.action?_v=Ken_Follett_Egy_uj_korszak_hajnala&type=22&id=320820

Kiemelt kép forrása: unsplash.com