Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Ősszel is Simple app

Ősszel is Simple app: mozi- és színházjegyek egy kattintásra!

Ősszel se kell alábbhagynia a lendületednek – ha kicsit lelomboz, hogy vége a nyaralásnak, vége a fesztiválszezonnak, itt vagyunk, hogy átsegítsünk ezen az időszakon. Szuper programokból ugyanis ősszel se lesz hiány: a mozikban igazi kasszasikerekre készülhetünk, és izgalmasnak ígérkezik a színházi évadkezdés is. Ne búslakodj otthon, hanem vásárold meg mozi- vagy színházjegyedet a Simple alkalmazásban – mutatjuk, milyen egyszerű!

 

Szétnézek a Simple-ben!

 

Mozijegy pillanatok alatt

Ősszel érkezik a legújabb szuperhősös film, a Black Adam a nagyvászonra – ha érdekel, milyen csemegékkel készülnek a mozik az őszre,  egyszerűen csak böngészd át az alkalmazásban az aktuális kínálatot: az appban több mozihálózat vetítéseire is vásárolhatsz jegyet. Amint kiválasztottad a filmet, és az időpont is stimmel, az alkalmazásban kényelmesen kiválaszthatod az ülőhelyedet is, majd mentett kártyáddal egy kattintással fizethetsz is. A moziba megérkezve így nem lesz más dolgod, mint a sort kikerülve felmutatnod mobilod kijelzőjén a jegyhez tartozó QR-kódot, és indulhatsz is a terem felé.

 

Színházjegy, akár aznap estére

Szeptemberben egy igazi világsiker, az Aranyoskám (Tootsie) című musical érkezik a Madách Színházba – jegyek a Simple alkalmazásban is elérhetők, ahogy sok-sok más előadásra is. Böngészd át az app Jegy szolgáltatásában, miket tartogat a színházi ősz, és biztosítsd be ülőhelyed időben a nézőtéren. Légy résen, hisz ha kedveled a spontán programokat, a Ma este Színház kínálatában kedvezményes, last minute jegyekre is lecsaphatsz. A színházjegy vásárlás épp olyan egyszerű, mintha mozijegyet vásárolnál. A belépéshez szükséges QR-kódot ezúttal is az appban kapod meg, valamint e-mailben egy kinyomtatható verziót is küldünk.

 

Tudtad?

Ha valaki másnak veszel jegyet, esetleg ajándékba szánod, akkor a jegy továbbküldés funkcióval egyszerűen áthelyezheted a jegyet egy másik készülékre. Lépj a Jegyeim menüpontba, és a jegy jobb felső sarkában válaszd a továbbküldés funkciót! Erre kattintva add meg a kedvezményezett e-mail-címét, és ha szeretnél, írj egy rövid üzenetet! Egyszerre több jegyet is küldhetsz: ehhez tartsd kicsit az ujjad az egyik jegyen, majd válaszd ki a többit. Amint elküldted, a jegy vagy jegyek megjelennek a fogadó fél Simple-fiókjában, a tiédből pedig eltűnnek. Fontos tudni, hogy amit ilyen formában küldesz, csak a Simple alkalmazásban nyitható meg, tehát ha nincs még fiókja az illetőnek, csak regisztrációt követően veheti át a jegyeket.

 


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Források: https://mozipremierek.hu/movie/5440-black-adam

https://www.jegy.hu/program/aranyoskam-121427