Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Olcsóbban megveheted Volánbusz menetjegyedet a Simple alkalmazással

2020. augusztus 1-től 5% kedvezmény jár a Volánbusz helyközi mobiljegyeire, ha alkalmazással veszed a sofőr vagy a jegypénztár helyett. További változások is életbe léptek a mobiljegy használatára vonatkozóan.A Volánbusz augusztus 1-től 5%-os kedvezményt biztosít utasai számára az alkalmazásban vásárolt helyközi menetjegyekre (teljes árú-, 50%- os, és a 90%-os kedvezményű jegyekre egyaránt), valamint a távolsági kiegészítő jegyekre.
A kedvezmény nem érvényes a Volánbusz helyi járataira, az alkalmazásban elérhető egyéb városi közösségi közlekedési szolgáltatók menetjegyeire, valamint a BKK járataira.QR-kód felszálláshoz már a Volánbuszokon is

QR-kóddal ellátott matricák a Volánbusz járataira is felkerültek, így augusztus 1-től gyorsabban, és egyszerűbben ellenőrizhetők az alkalmazásban megváltott jegyek. A járműre való felszálláskor az „Elsőajtós felszállás” funkció kiválasztásával olvasható be a buszon található QR-kód. Az érvényességet a megjelenő animációval igazolhatjuk a buszsofőrnek. A funkció használatához aktív mobilinternet-kapcsolat szükséges.  Mostantól felhasználóbarátabbak a menetjegyek felhasználási szabályai is! A változásoknak köszönhetően a menetjegyet immár nem csak közvetlenül felhasználás előtt lehet megvenni, és 30 napon belül bármikor felhasználható, csak felszálláskor kell érvényesíteni a QR leolvasással. Az újdonságok: 

  • A menetjegy érvényessége a QR-kód beolvasásakor veszi kezdetét, de arra ügyelj, hogy legalább 2 perccel a busz érkezése előtt megvásárold, biztonsági okokból csak 2 perc elteltével lehet érvényesíteni a jegyet (azaz leolvasni a QR-t). 
  • Az érvényességi idő helyi menetjegyeknél a beolvasástól számítva 1 óra.
  • Az érvényességi idő helyközi menetjegyeknél a beolvasástól számítva, távolsági kategóriától függően 2-10 óra.
  • A megváltott menetjegyeket 30 napon belül lehet felhasználni (különben elvesznek).
  • A megvásárolt termékek animációja önmagában még nem jogosít felszállásra. A buszvezető ellenőrzi azok érvényességét, és azt, hogy a díjtermékek hova szólnak.

További részleteket a Simple Mobiljegy szolgáltatásáról itt találsz.

TÖLTSD LE A SIMPLE ALKALMAZÁST MOST:

 Simple fiókodat létrehozhatod itt és most is:

SIMPLE FIÓK LÉTREHOZÁSA