Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Nyit a Cinema City: vár Godzilla és Melissa McCarthy vígjátéka

A Cinema City mozijai június 3-án országszerte kinyitnak. Ha hiányzik a popcorn illat, a hatalmas vetítővászon és a legszuperebb filmélmény, ne várj tovább!

 

Összegyűjtöttük Nektek, mely filmekkel lesznek a Cinema City műsorán a startnál: ha nem szeretnél lemaradni, biztosítsd be a helyed még ma!
Ne feledd, hogy a Simple appban sorban állás nélkül vásárolhatod meg a mozijegyed – érkezz úgy a vetítésre, hogy a digitális jegy már zsebedben lapul!

 

Egy könnyed nyárindító: Szuperagy

Hiányzott már egy jó, közös nevetés a vetítőteremben? Melissa McCarthy érkezik is, hogy pótolja az eddig nélkülözött boldog perceket. A bohókás csajszi ezúttal Carol, a tipikus háziasszony szerepében tűnik fel – a történet azonban korántsem tipikus fordulatot vesz, amikor a kedves háztartásbelivel hirtelen elkezd kekeckedni a tévéje, telefonja, sőt a mikrohullámú sütője is. A csínytevések mögött a világ első szuperintelligenciája áll, aki Carolt kihasználva tervez világuralomra törni. Hogy a katasztrófát megakadályozza, Carolnak saját életét is rendbe kell tennie.

Nézd meg előzetest ITT!

 

A gigászi ütközet: Godzilla Kong ellen

A MonsterVerse minden eddiginél izgalmasabb ponthoz ért: Godzilla legyőzte a szembeszegülő titánokat, akik pedig életben maradtak, mind engedelmes szolgáivá lettek. A Koponya-szigeten élő Kongnak azonban esze ágában sincs behódolnia, ráadásul a 70-es években lezajlott, szerencsétlen végű expedíció óta csak egyre nagyobb és erősebb lett. Ne maradj le a filmtörténet két legikonikusabb szörnyének összecsapásáról!

Nézd meg az előzetest ITT!

 

A klasszikus rajzfilm új köntösben: Tom és Jerry

A macska-egér játék a nagyvárosban folytatódik: Jerry egy elegáns New York-i szállodában találja meg álmai luxus egérlakját, a hívatlan kis teremtést azonban nem látják szívesen a lakók. A személyzetnek azonnal intézkednie kell, a legjobb ötlettel pedig egy ifjú újonc (Chloë Grace Moretz) rukkol elő: az ügyet egy macskára kell bízni! De nem akármilyen macska lép így színre – Tom és Jerry újra találkozik, és ismét összemérik erejüket.

Nézd meg az előzetest ITT!

 

Indulj harcba kedvenc hőseiddel: Mortal Kombat

Cole Young (Lewis Tan) sárkány alakú anyajegye révén döbben rá, hogy többre hivatott jelenlegi életvitelénél: itt az idő, hogy az ütéseket ne csak elszenvedje jó pénzért, hanem valódi harcba induljon, ahol a világ megmentése a tét. Minden idők egyik legnépszerűbb videójátéka elképesztő látványvilággal és a legapróbb részletekig kidolgozott harcjelenetekkel hódítja meg a mozivásznat.

Nézd meg az előzetest ITT!

 

Garantált a borzongás: Spirál – Fűrész hagyatéka

Veszélyes játék ez – a rámenős nyomozó Zeke Banks (Chris Rock) ismét egy sorozatgyilkossal találja szemben magát. Az eset ijesztően hasonlít a kegyetlen játékairól elhíresült Fűrész aktájához. Amikor a nyomozó egyre közelebb kerül a tettes kilétének felderítéséhez, váratlanul csapdába kerül, és apjával (Samuel L. Jackson) együtt a gyilkos morbid játékának középpontjában találja magát.

Nézd meg az előzetest ITT!


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: pexels.com
Forrás:

Filforgalmazók sajtóanyagai