Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Nyári szünet a Simple appal

Nyári szünetben is a Simple app – nem hagyjuk, hogy unatkozz!

A nyári szünetben végre mindent bepótolhatsz, amire a suli alatt nem volt időd, energiád: ess neki a könyvnek, amivel oly régóta szemeztél; válts mozijegyet az aktuális kasszasikerre vagy menj színházba, múzeumba barátaiddal – a Simple alkalmazásra számíthatsz, hogy élménydúsan teljen a nyár!

 

A hűvös moziterembe menekülnél a hőség elől?

A Simple alkalmazásra mindig számíthatsz, ha bebiztosítanád helyedet a nézőtéren: vedd meg előre a jegyedet, így a moziba érkezve nem lesz más dolgod, mint a sort kikerülve felmutatni mozijegyedet a mobilodon. Az alkalmazásban megtalálod a Cinema City műsorát, a Mozi menüpontra kattintva pedig a Budapest Film és a Mi Mozink hálózat vetítéseire vásárolhatsz jegyet. Ha már tudod, mit szeretnél megnézni, használd a keresés funkciót. Egyéb esetben mozira vagy dátumra szűrve is átböngészheted a műsoron lévő filmeket. Amint megvan választottad, az ülőhely lefoglalása és a fizetés csupán néhány kattintás. A megvásárolt jegyeket az alkalmazás „Jegyeim” menüpontjában találod majd.

 

Művelődj még akkor is, ha vége a sulinak!

Egy kis kultúra a nyári szünetbe is belefér: ha színházi előadásra, koncertre vagy múzeumba szeretnél jegyet vásárolni, a Simple alkalmazás „Jegy” menüpontjában szuper programok közül választhatsz. Megtalálod itt a Jegy.hu és a Jegymester teljes kínálatát, valamint a Ma este Színház kedvezményes jegyeire is lecsaphatsz. A vásárlást követően több teendőd nincs is a programig: a jegy kinyomtatása se szükséges, hiszen a helyszínen elég az alkalmazásból előhívnod a vonalkódot.

 

Egy jó könyv nélkül nem nyár a nyár.

Akár a légkondicionált szobában keresel elfoglaltságot, akár két csobbanás között szeretnéd feldobni a vízparton töltött délutánt, egy jó könyvvel nem tudsz mellé lőni. Ha még nem szerezted be a nyári regényedet, itt az idő, hogy beleásd magad a témába: kapd elő mobilodat, lépj a Simple alkalmazásba és válaszd a Bookline szolgáltatást. Nézelődés gyanánt ajánljuk a toplista átböngészését, ha konkrétabb elképzelésed van, egyből rászűrhetsz műfajra, vagy akár kategóriára is. A Fizetés gombra kattintva választhatod ki a szállítás módját: kérhetsz házhozszállítást, vagy a GPS-helymeghatározás segítségével egy hozzád közeli átvételi pontra is kérheted a csomagodat.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: shutterstock.com

Forrás: Simple.hu