Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Néhány tuti tipp a digitális mobiljegy és bérlet használatához

Előfordult már veled, hogy csak a reggeli rohanásban jutott eszedbe, hogy még bérletet is kellene venned?Ha mobilbérletre váltasz, kényelmesen, bárhonnan intézheted a vásárlást.

Vagy pont nem volt a közeledben egyetlen automata sem? Mostantól elég, ha az utazásnál csak a telefonod van kéznél – ezzel a városi trendet diktálók közé tartozhatsz. Adunk néhány tippet, amivel tényleg zökkenőmentes lesz a közlekedésed! Elsőként az alapok: hogyan készítsd fel a mobilod és a Simple profilod. 

Mindennek az alapja: a mobilod állapota 

  • Legyen mobilneted!  – Ne aggódj, nem a mobiljegy fogja kimeríteni a havi adatforgalmi keretedet, de a bérlet ellenőrzéséhez online kapcsolat szükséges. 
  • Legyen feltöltve a mobilod! – Ha mégis lemerültél, pont amikor jön az ellenőr, sajnos ki fogja állítani a pótdíjcsekket, de ha 5 napon belül a BKK ügyfélközpontjában bemutatod az érvényes bérletedet, törlik a büntetést. 

Simple profilod: csak néhány apróság 

  • A megfelelő felhasználói profillal légy bejelentkezve a Simple alkalmazásba. Tehát azzal, amelyikkel a bérletet vetted – a bérletek és jegyek jelenleg nem mozgathatók át másik profilba.
  • Ha másnak vennél bérletet a saját fiókoddal, jól gondold meg – hacsak nem tartasz mindig vele, és mutatod fel a bérletét. A bérletek Simple profilhoz kötöttek, személyre szólók, és nem átruházhatók. 
  • Repülőtéri vonaljegyből viszont nyugodtan vehetsz többet, mert a profilodon belül könnyedén érvényesítheted.
  • Ha cserélted a mobilodat, helyezd át a bérletet az új mobilra! Akkor sincs baj, ha új mobilod lett menet közben: egy gombnyomással át tudod helyezni a bérletedet az új készülékre, de ezt legfeljebb kétszer teheted meg az érvényességi időn belül. 

A második részben eláruljuk, mire figyelj a lejáró bérletnél, milyen feltételekkel válthatod vissza, és hogyan indulj útnak az első mobilbérleteddel! 

Mindezek nem segítettek? Akkor sincs veszve semmi: fordulj ügyfélszolgálatunkhoz, akik segítenek a megfelelő beállításokat elvégezni. 
A fejlesztésünkről részletesebben itt és itt olvashatsz. 

Kövesd hírleveleinket, hogy első kézből ismerd a Simple Mobiljegy funkcióit!