Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Napfény, strand és buli hajnalig – ez a Balaton Sound

Az ország legmenőbb vízparti bulija Téged is vár. Nyomás bepakolni a fürdőruhákat, felkapni a napszemcsiket, és irány Zamárdi!

Ha mindez még nem hozta volna meg a kedved, most összeszedtük, kikkel is találkozhatunk lent a parton.

Már az első nap bele is csapunk a közepébe! Szerdán (07.03.) Don Diablo (NL) avatja fel a Nagyszínpadot, ezt követően pedig J.Balvin (COL) latinos dallamai táncoltatják meg az egybegyűlteket. Este a DJ szakma egyik legmeghatározóbb alakja, maga Tiësto (NL) gondoskodik a hangulatról. Aki a nap végén valami nyugisabbra vágyna, a Jess Glynne (UK) koncertet ajánljuk levezetésnek.

Tudtad, hogy fesztiváljegy-vásárlásoddal most menő fényképezőgép szettet nyerhetsz? Kattints a részletekért!

Fesztiváljegyedet gyorsan és egyszerűen megveheted a Simple alkalmazással, vagy akár itt a honlapon is. 

TÖLTSD LE A SIMPLE ALKALMAZÁST MOST:

Balvin

Tiësto

Robogunk is tovább, csütörtökön (07.04.) az elektronikus zene kedvelői Marshmello (USA), NERVO (AUS) és Jauz (USA) zenéire lépkedhetnek. A rap rajongók Future (USA) fellépését semmiképp sem hagyhatják ki. Aki viszont magyar dalokra vágyna, annak a Wellhello koncertet javasoljuk.

Marshmello 

NERVO

Jauz

Wellhello 

Pénteken (07.05.) a The Chainsmokers (USA) lesz a nap főprodukciója, addig is Jay Pryor (IRL) és Timmy Trumpet (AUS) veszi kezelésbe a bulizni vágyókat. Ezek után sincs megállás, a Dreher Arénában Nicky Romero (NL) és Metzker Viktória keveri a lemezeket hajnalig.

The Chainsmokers

Jay Pryor

Timmy Trumpet 

Nicky Romero

Metzker Viktória

 Szombaton (07.06.) a Nagyszínpadra Sunnery James & Ryan Marciano (NL), Sean Paul (JAM) és Armin van Buuren (NL) érkezik. Az éjjeli lötyögéshez a VINAI (I) formáció és Deorro (USA) adja a talpalávalót a Dreher Arénában. 

Sean Paul

Armin van Buuren

VINAI

 Vasárnap a fináléhoz méltó módon maximumra tekerjük a hangerőt. A Nagyszínpadon a brit drum and bass együttest, a Rudimentalt (UK) köszönthetjük, akik később G-Easynek (USA) adják át a terepet, aztán DJ Snake (F) showja teszi fel az i-re a pontot. A Dreher Arénába érkezik KSHMR (USA), de a hazai felhozatal is megmutatja magát: zenélni fog a Punnany Massif és a Halott Pénz is. 

G-Easy

DJ Snake

KSHMR