Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Munkaszombati parkolás – ne feledd, közterületen fizetős*, de most kajakupon jár érte

Elérkeztünk az idei utolsó szombati munkanaphoz, ezt már féllábbal is kibírjuk, sőt most a parkolásért cserébe kajakupont adunk!

*A munkaszombat közterületeken többnyire  fizetős parkolással jár, de az egyes önkormányzatok eltérően szabályozhatják a díjfizetős időszakot, ezért – jellemzően vidéken, például Kecskeméten és Székesfehérváron – a szombati munkanapokon nem mindenütt kell fizetni a közterületi parkolásért. Ha az alkalmazás azt jelzi az adott zónában, hogy „díjmentes időszak”, tényleg nem kell fizetni a parkolásért!

Ha a Simple alkalmazással sikeres parkolást hajtasz végre 2018.12.15-én, tiéd lesz az egy alkalommal megszerezhető kupon, amellyel 10%, legfeljebb 500 Ft kedvezményt kapsz a Simple app  NetPincér szolgáltatásában egy ételrendelésed árából ezen a hétvégén, vasárnap éjfélig.

Még több indok, hogy a Simple appot válaszd: 

 • A saját mobiloddal fizethetsz.
  Nem kell apró után kutakodni a zsebedben, és parkolóautomatát keresgélni, mert néhány érintéssel elintézheted a parkolást.
 • A Simple-parkolás olcsóbb, mint az SMS parkolás.
  A Simple app tranzakciós díja alacsony.
 • Többé nem felejted el leállítani a parkolást.
  A Simple app érzékeli, amikor visszaérsz az autóhoz, és emlékeztet a parkolás leállítására.
 • Pontosan annyit fizetsz, amennyi ideig parkoltál.
  Nincs kerekítés, nincsenek óradíjak, csak perc-alapú díjazás van. Minden parkolás végeztével elektronikus nyugtát küldünk.
 • A parkolási zónát a Simple felismeri. 
  A Simple app felkínálja neked a megfelelő parkolási zónát. Ha zónahatáron vagy, akkor pontosíthatsz, ha az app tévedne. Sőt, távolról is indíthatsz parkolást utólag.
 • A bankkártyádat a Simple app biztonságosan tárolja.
  Parkoláskor elég kiválasztanod a korábban használt kártyák közül azt, amelyikkel fizetnél.