Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Munkanapi parkolás

Munkanap december 11-e. Ne felejts el parkolást indítani!

Munkanap lesz december 11-e, amikor a december 24-ei pihenőnapot dolgozzuk le. Ne lombozzon le a koránkelés, hisz már csak egy karnyújtásnyira vannak az ünnepek, nemsokára végre kifújhatod magad.


Simple tipp: A motiváló gondolatok mellett azt is tartsd észben, hogy a szombati munkanapon fizetni kell a közterületi parkolásért – ez a Simple appban szuperegyszerű!


Indítsd el a parkolást kényelmesen a mobilodról

Lehet odakint dermesztő hideg, csontig hatoló szél, eső, hó vagy latyak – ha szeretnél minél kevesebb időt a szabadban tölteni ilyen zord körülményoek között, akkor a parkolóóra keresgélése helyett van egy jobb ötletünk. Ha a Simple app parkolás szolgáltatását használod, elég csak kezedbe venned mobilodat, így még a fűtött autóban el tudod indítani a parkolást. A fizetés bankkártyával történik, így az se baj, ha nincs nálad apró.

 

Nem vagy benne biztos, hogy fizetős zónában álltál-e meg?

A Simple appban a GPS-helymeghatározás segítségével könnyen ellenőrizheted, hogy ingyenes vagy fizetős zónában parkolsz. A helymeghatározás meggyorsítja a folyamatot, zónahatárok találkozásakor azonban tévedhet, ezért a parkolás élesítése előtt mindenképp ellenőrizd, hogy tényleg a jó parkolózóna került-e kiválasztásra.

 

Sokszor elfelejted, hol álltál meg? Ezesetben is segíthetünk

A Simple app helyzetalapú emlékeztetés funkciójával elmentheted a térképen, hogy hol parkolsz. Ez az információ két szempontból is hasznos lehet: egyrészt az app figyelmeztetést fog küldeni amint a kocsi közelébe érsz, hogy a futó parkolást semmiképp se felejtsd el leállítani. Azt pedig ki is találhattad már, hogy a másik felhasználás a visszanavigáláshoz kapcsolódik: ha elkeveredtél, az appban útvonaltervezést indíthatsz, így könnyen visszatalálsz az autóhoz.

 

A Simple app több egy parkolós alkalmazásnál

A legegyszerűbb módja a parkolások kifizetésének, ha elmented bankkártyádat az alkalmazásban. Ilyenkor nem kell újra meg újra bepötyögnöd a bankkártya-adatokat, így gyorsan és kényelmesen fizethetsz az alkalmazás szolgáltatásaiért. A parkoláson túl ugyanis számos autós szolgáltatást találsz az appban: megveheted az autópálya-matricát vagy köthetsz gépjárműasszisztencia biztosítást. Az autózás nem minden, az appot csekkbefizetésre, hűségpontok gyűjtésére és NFC-s mobilfizetésre is használhatod. Ha nem szeretnél kimaradni, hozd létre Simple fiókodat még ma!


borítókép csak illusztráció. A kép forrása: pexels.com