Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Mozizz sorban állás nélkül, kedvezményes jegyekkel a Cinema City Filmünnep alatt a Simple alkalmazással!

A Cinema City nyolcadik alkalommal rendezi meg a Filmünnepet, a mozihálózat fővárosi és vidéki mozitermei csábító filmválasztékkal és kedvező jegyárakkal várnak Téged is október 24-27. között.

A Cinema City immáron nyolcadik alkalommal rendezi meg népszerű eseményét, a Filmünnepet. A mozihálózat fővárosi és vidéki termei csábító filmválasztékkal és kedvező jegyárakkal várnak egészen október 24-től 27-ig.

A négynapos esemény során számtalan film közül választhatsz kedvezményes áron. A 2D-s vetítéseket 900 forintért, a Simple IMAX és 3D-seket pedig 1100 (plusz szemüveg*) forintért láthatod. A ScreenX előadásokra is érvényes az akció: egészen pontosan 1460 forintért válthatsz jegyet rájuk. A kedvezmények sora továbbá érvényes a VIP 2D (5000 forint), VIP 3D (5300 forint + szemüveg), 4DX 2D (1900 forint) és 4DX 3D (2100 forint + szemüveg) vetítésekre.
Halálod appja és a Jetikölyök friss debütálókként várnak Rád, és természetesen idén sem maradhatnak ki a premier előtti filmek sem a repertoárból. A Filmünnepen mutatják be Nagy Zoltán Szép csendben című drámáját, illetve a legendás Addams Family – A galád család animációs filmje is hamarabb kerül vászonra.
A már futó alkotásokról se feledkezz meg, ha eddig nem láttad volna őket. Már elérhető a mozikban Todd Phillips Joker című thrillerje, amelyben Joaquin Phoenix felejthetetlen alakításával garantáltan a székhez láncol. Két népszerű film folytatása is megérkezett a napokban: A Demóna: A sötétség úrnője drámai kalandokra kalauzol, -míg a Zombieland: A második lövés komikus zombi-vadászatra invitál.
Ezúttal is válaszd a sorban állás nélküli moziélményt. Vásárold jegyedet a Simple alkalmazáson keresztül egyszerűen és kényelmesen, jegynyomtatás nélkül!