Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be

Mozizz ősszel!

Kíváncsi vagy, hogy milyen alkotások érkeznek a vászonra? A Joker, a Demóna: A sötétség úrnője, a Zombieland – A második lövés és a legújabb Terminátor-film is. 

Halloween közeledtével a horror filmek rajongói is örülhetnek, hiszen rengeteg rémisztő történetet mutatnak be a mozikban. De a családosokra is gondoltak a filmkészítők, így szép számmal találunk majd animációs filmeket is a kínálatban.

Ne feledd, a Simple appon keresztül a Corvin, Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Lurdy, Átrium, Euro Center filmszínházak mellett a Cinema City Magyarország budapesti és vidéki mozijaiba is vásárolhatsz jegyet. Ráadásul elég nyomtatás nélkül, a telefonod kijelzőjén felmutatni a moziterem bejáratánál, majd el is foglalhatod az előre kiválasztott helyedet.

Októberben olyan régóta várt filmeket mutatnak be mint például a Joker, a Demóna: A sötétség úrnője, a Zombieland – A második lövés vagy a legújabb Terminátor-film.  Halloween közeledtével a horror rajongók is örülhetnek, hiszen rémisztő történetekből nem lesz hiány, de a családosokra is gondoltak a filmkészítők, így szép számmal találunk majd animációs alkotásokat is az ehavi filmkínálatban. Íme, a 10 + 1 legfelkapottabb „versenyző”:

  1. Joker– okt. 3.

Todd Philipps teljesen új irányba indult el a Joker-filmek sorában, hiszen a közelgő filmben ezúttal nem a Batman-Joker párviadalt dolgozza fel, hanem eredetfilmet kreált a karakternek. Philipps alkotásában Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) „Jokerré válását” örökíti meg, azaz, hogy hogyan válik az ismeretlen humorista minden idők legőrültebb, legszadistább bohócává.

  1. Gemini Man – okt. 10.

Az idősebb énjét üldöző fiatal ügynök ötlete már 1997-ben megvolt, ám a több mint húsz éves fejlesztési munka miatt végül csak idén került mozikba az Oscar-díjas Ang Lee rendezésében készült film. A főként Budapesten forgatott sci-fi-thriller főszereplője Henry Brogan (Will Smith) egy öregedő bérgyilkos, akit hirtelen üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök. Sőt, úgy tűnik, előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését. 

  1. Mű szerző nélkül – okt. 10.

A két Oscar-díjra jelölt film a huszadik századi festő, Gerhard Richter életén alapul. A filmben a német művész neve Kurt Barnert, aki alkotói munkáját két egymás követő diktatúra elnyomásában kezdi meg. A fasiszta Németországban születik, majd az NDK-ban érik fiatal felnőtté. Néhány évvel később megszökik Nyugat-Németországba, de sötét múltját nem képes a háta mögött hagyni. A művészi útkeresését, meghasonlását és a siker visszásságait bemutató filmet a velencei filmfesztiválon számos nemzetközi díjjal jutalmazták.

  1. Pavarotti – okt. 10.

„A tömegek tenorja” néven is ismert Pavarotti utánozhatatlan egyéniség és világszerte közkedvelt híresség volt. Tehetségét és személyiségét kihasználva rengeteget tett az opera népszerűsítésért, a világ legnagyobb színpadait és hallgatók millióinak szívét hódította meg. Az Oscar-díjas Ron Howard által rendezett dokumentumfilmben ritkaságnak számító interjúkat is láthatunk a művész kollégáival és rokonaival, továbbá korábban nem látott felvételekkel is kecsegtet a Dolby Atoms hanggal megfűszerezett alkotás.

  1. Demóna: A sötétség űrnője – okt. 17.

Aurora hercegnőt eljegyzi szerelme, Fülöp herceg, aminek Demóna egyáltalán nem örül. Minden áron meg akarja óvni Aurórát attól a csalódástól, ami vele történt fiatalkorában, ezért nem engedélyezi a házasságot. Sokrétű kapcsolatuk Aurórával tovább mélyül, amikor a királynő is a házasság támogatásával a maga oldalára csábítja a lányt. Ettől Demóna teljesen kifordul önmagából és ádáz csata veszi kezdetét az emberek és a varázslatos lények között.

  1. Zombieland – A második lövés – okt. 17.

Tallahassee, Columbus, Wichita és Little Rock négyese továbbra is a zombiapokalipszist nyögő Amerikában vándorol. Útközben összefutnak újabb túlélőkkel, és szembekerülnek továbbfejlődött élőhalottakkal, akik gyorsabbak, nagyobbak és erősebbek is, mint a korábbiak. Az új fenyegetés nemcsak az életüket, de a hevenyészett családjuk egységét is veszélyezteti.

  1. Halálod appja – okt. 24.

Mi történne, ha létezne egy alkalmazás, amely megmondja, mennyi időd van még hátra? Qiunn barátai unszolására töltötte le a népszerű Halálod appját, ám döbbenten látja, hogy már csak 2 nap van hátra az életéből. Miközben a visszaszámlálón peregnek a percek és a rémült lány versenyt fut az idővel, hogy túlélje a számára kijelölt haláli határidőt, egy sötét alak is a nyomába ered. De vajon ki lehet cselezni a végzetet?

  1. Jetikölyök– okt. 24.

Sanghaj a világ egyik legnagyobb és legnyüzsgőbb városa, ahol bármi megtörténhet – akár az is, hogy egy fiatal, elkóborolt jetibe botlasz, ahogy ez a tini Yivel történt. Yi a házuk tetején talált rá az ott bujkáló, rémült jetikölyökre, akit Everestnek nevezett el. Yi megsajnálja a fehér szőrmókot, és elhatározza, hogy segít neki visszajutni a családjához a Himalájára. A városból való kicsempészés közben találkozik a két csintalan pubertás fiúval: Jinnel és Penggel, akik csatlakoznak a kalandhoz.

  1. Terminátor: Sötét végzet – okt. 31.

A Deadpool rendezőjével fémjelzett produkcióban visszatérnek az eredeti filmek sztárjai, Linda Hamilton és Arnold Schwarzenegger is. Ugyan Az ítélet napját sikeresen megakadályozta SarahConnor, ám egy vadiúj, a T-1000-eshez hasonlóan folyékony technológiát használó terminátort ismét visszaküldenek a jövőből, hogy elpusztítsanak egy fiatal lányt, Dani Ramost. A minden eddiginél veszélyesebb terminátor (akinek fémváza és folyékony fémteste el tud válni egymástól) a lány életére tör, és az ő megmentésére siet a jövőből érkező ember-cyborg hibrid Grace, kiegészülve Sarah és a T-800-as terminátor (Schwarzenegger) csapatával.

  1. AddamsFamily – A galád család – okt. 31.

A környék legfurább családja viccesen, és nevéhez méltó módon értelmezi újra, mit is jelent jó szomszédnak lenni. A család nagyszabású ünnepséget tervez, ezt azonban nem nézi jó szemmel egy televíziós műsorvezető, aki megpróbálja meghiúsítani a bulit. A filmet a Virslipartit is jegyző páros, ConradVernon és GregTiernan rendezte, ami önmagában is borítékolja, hogy rengeteg abszurd, ugyanakkor egyedi humorú jelenettel lesz dolgunk a vetítés során.

+ 1. Drakulics elvtárs – okt. 31.

Máriát, a feltörekvő fiatal kémnőt bízzák meg azzal a feladattal, hogy tartsa szemmel az Adjunk vért Vietnámnak! mozgalom nyugatról hazalátogató díszvendégét, Fábián elvtársat. Fábiánnal valami nagyon nem stimmel, a kubai forradalmat is megjárt öreg harcos úgy néz ki, mintha 30 éves lenne, egy vérvörös Mustanggal közlekedik és laza stílusáért döglenek a nők. Mária kísérőként próbál a gyanús Fábián bizalmába férkőzni, de az álrandevúk egyre komolyabbra fordulnak. Ezt nem viseli jól pasija, Laci, aki a háttérből igyekszik a legkülönfélébb titkosszolgálati módszereket bevetve kideríteni az igazságot, persze csak akkor, amikor nem őrjöng a féltékenységtől.

forrás: mozipremierek.hu