Önnek még nincs beállított Simple jelszava. Kérjük adjon meg egyet!
Almenüpontok
Lépj be
Mozifilmek Simple

Mozifilmek, és a mögöttük bújó érdekességek

A mozifilmek készítése, és a főhősök szereplése mindig tartogat meglepetéseket. Mit terveznek a Marvel fejesei a fekete özvegy szereppel a jövőben? Mi – vagy pontosabban ki – változtatta meg Emily Blunt véleményét a Dzsungeltúra női főszerepével kapcsolatban?

Cikkünkben a nyár legnépszerűbb filmjeiről hoztunk pár érdekességet. A filmek még javában forognak a mozikban: ha nem szeretnél lemaradni, váltsd meg jegyedet a Simple appban még ma!

 

Fekete Özvegy: az ikonikus harci póz ettől még viccesebb

Érdekesség, hogy az író, Eric Pearson elmondása szerint a Yelena Belovát alakító Florence Pugh annyit piszkálta Scarlett Johanssont az ikonikus Fekete Özvegy-póz miatt a forgatáson, hogy Pearson végül fogta magát, és beleírta az egész sztorit a forgatókönyvbe. A filmben a két karakter között végig vonuló adok-kapoknak tehát valós gyökerei vannak. Még egy háttérinfó, hogy a film készítői annyira elégedettek voltak Florence Pugh teljesítményével, hogy a jövőben eszükben sincs elengedni a színésznő kezét: újabb MCU-filmekbe tervezik bevonni Pugh-t, és még az is elképzelhető, hogy a fekete özvegy címet is az ő karaktere viszi majd tovább.

 

Free Guy és a Gossip Girl

Egy pasas egy nap arra ébred, hogy valójában csak egy karakter egy videójátékban. A film történetét valahogy így lehetne összefoglalni nagyvonalakban, de persze Ryan Reynolds és a többi hollywoodi világsztár teszi igazán fűszeressé ezt a könnyed, nyárvégi csemegét. Arról pedig még szó se esett, hogy a film a cameok és vicces utalások fellegvára: egy ponton például a Gossip Girl című sorozat egyik főszereplője, Serena Van der Woodsen kerül szóba, mert valaki ezt a karaktert használja avatarjaként a játékban. A slusszpoén, hogy a Gossip Girlben Serena karakterét Blake Lively alakította, aki az életben Ryan Reynolds felesége.

 

Dzsungeltúra: Dwayne Johnson ennyire meggyőző?

Emily Blunt eredetileg már kétszer visszautasította a női főszerepet, amikor a rendező, Jaume Collet-Serra személyesen is felkereste a színésznőt. Azt nem tudjuk, hogy a látogatás önmagában mennyire lett volna sikeres, mert a résztvevők elmondása szerint egy videóüzenet játszott vízválasztó szerepet a történetben: egy videóüzenet egyenesen Dwayne Johnsontól. A rendező lejátszotta Blunt előtt a videót, melyben Johnson kifejti, mennyire szeretne együtt dolgozni a színésznővel. Míg Blunt a Disney neves producereit rögtön visszautasította, Johnson felkérésére már nem tudott nemet mondani.


A borítókép csak illusztráció. A kép forrása: pexels.com

Források:

https://www.imdb.com/title/tt3480822/trivia/?ref_=tt_trv_trv

https://www.imdb.com/title/tt6264654/trivia/?ref_=tt_trv_trv

https://www.imdb.com/title/tt0870154/trivia/?ref_=tt_trv_trv